En Sıcak Konular

“Bin Yıllık Kardeşliğe Fitne Sokmak İstiyorlar”

26 Şubat 2016 21:22 tsi
“Bin Yıllık Kardeşliğe Fitne Sokmak İstiyorlar” TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın:“Bin Yıllık Kardeşliğe Fitne Sokmak İstiyorlar” dedi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın:“Bin Yıllık Kardeşliğe Fitne Sokmak İstiyorlar”

http://www.adiyamandaisikgazetesi.com

“Kürtlerin İradesine İpotek Koymaya Çalışan Anlayışla Mücadele Ediyoruz”

 

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, bölge halkının teröre prim vermediğini ve duasıyla desteğiyle yanlarında olduklarını söyleyerek, “Bölge Halkına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aydın “ Adıyaman programını yaparken şevkimiz yoktu, maalesef son dönemlerde Türkiye’de bozgunculuk yapmak isteyen, bu ülkede bin yıllık kardeşliği fitne sokmak isteyen, bizi bir birimize düşürmek isteyen bir takım çevrelerin oyunlarıyla, bir takım ulusalar arası güçlerinde desteğiyle, taşeronuyla terör örgütü ve en çokta bu bölgeye zarar verdi” dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydın; “ Kürtlerle mücadele değil Kürtleri tutsak yapmaya çalışan, Kürtlerin iradesine ipotek koymaya çalışan, Kürtlere baskı uygulayan ve Kürtlerin hizmet almasın engel olan, onların özgür bir şekilde coğrafyasında gezmesine engel olan, baskılayan, çoluk çocuğunu dağa kaçıran, o coğrafyada çukurları kazan, bombalarla masum insanların ölmesine sebep olanlar Kürtleri temsil edemez. Kürt kardeşlerimizin can ve mal emniyeti, bu ülkenin huzuru, birliği ve bütünlüğü adına devletin verdiği bir terörle mücadele vardır. Ve bu mücadele sonuna kadar devam edecektir” diye konuştu.

 

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, şöyle dedi:

” Bölge Halkına teşekkür ediyorum. Bu güne kadar duasıyla, desteğiyle her zaman yanımızda oldular. Teröre karşı bölge halkı prim vermiyor. Çünkü en çok terörden, zulümde, şiddetten zarar gören bölge halkının kendisidir. Dolayısıyla bölge halkı artık terörün bitmesini istiyor. Artık Kürt kardeşlerimiz, bu terör örgütlerine elinizi yakamızdan çekin diyor. Bizim omzumuzdan ateş etmeyin diyor, masumları öldürmeyin diyor. Herkes rahat olsun. Bu ülkenin birliği, dirliği ve huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği neyi gerektiriyorsa yine demokrasi içerisinde insanlarımızın hak ve hürriyetlerine sadık kalarak, onların haklarını daha da geliştirerek terörle mücadeleyi de sonuna kadar sürdürerek bu mücadeleyi de sürdüreceğiz. Sözüm ona Kürt kardeşlerimizi istismar ederek, Kürtlerin omzundan ateş etmeye çalışan zalimhane bir örgütün eseri olarak bugün Adıyaman’da bir şehidimizi uğurladık, işte bunun için hakkınızı helal edin”

 

Haber: Mustafa POLAT



Bu haber 1,988 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,264 µs