En Sıcak Konular

TOBB ve TİM'den 'birlikte mücadele' mesajı

18 Temmuz 2018 15:41 tsi
TOBB ve TİM'den 'birlikte mücadele' mesajı TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı İsmail Gülle’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

TOBB ve TİM'den 'birlikte mücadele' mesajı

DÜNYA 

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı İsmail Gülle’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Gülle ve Hisarcıklıoğlu, ortak hedef olan ülke ekonomisinin daha da gelişmesi için birlikte mücadele edeceklerini söyledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. On yedi yıl aradan sonra ilk kez gerçekleştirilen bu ziyaret, iki kurumun yeni dönemde ortak projeler gerçekleştireceğinin sinyallerini verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada Türkiye’nin ihracatının artırılması açısından TİM’e çok büyük bir görev düştüğünü belirterek, “Önümüzdeki dönemde yeni hükümetin programında zaten ihracat odaklı büyüme yer alıyor. İsmail Gülle’nin ve arkadaşlarının, yeni heyecanla en iyisini yapacağına kalpten inanıyorum. Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak TİM ile beraber olup, birlik ve beraberlik içeresinde hedeflere ulaşma konusunda her zaman çalışacağımızı bildiriyorum” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıkıoğlu’nun büyük bir nezaket gösterdiğini dile getiren TİM Başkanı İsmail Gülle de kurumlar arasındaki iş birliğini en iyi şekilde geliştirip, tüm güçleri ile ülke hedeflerine ulaşma konusunda birlikte çalışacaklarını söyledi. İsmail Gülle, “Türkiye sanayisinin, Türkiye ihracatının ve ekonomisinin gelişmesi için her iki kuruma da önemli görevler düşüyor. Sayın Başkanın ziyareti bu anlamda büyük önem taşıyor. Kendisine teşekkür ederim. TİM olarak TOBB ile birlikte aynı hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.


Bu haber 1,193 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,368 µs