En Sıcak Konular

Havelsan’da ‘ortaklık’ artacak

19 Nisan 2019 08:49 tsi
Havelsan’da ‘ortaklık’ artacak Türk Savunma Sanayi’nin en önemli kuruluşlarından Havelsan AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gökay, iş ortaklığı yaptıkları alt yüklenicilerin sayısını artıracaklarını söyledi.

Havelsan’da ‘ortaklık’ artacak

DÜNYA 

Türk Savunma Sanayi’nin en önemli kuruluşlarından Havelsan AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gökay, iş ortaklığı yaptıkları alt yüklenicilerin sayısını artıracaklarını söyledi. 

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Tedarikçi Günleri kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan Havelsan AŞ YK Üyesi Gökhan Gökay, altyüklenici firmalarla buluşmalarının devam edeceğini ifade ederek, iş ortaklığı yaptıkları firma sayısının 461’e ulaştığını vurguladı. Eskişehir’de sayısı az olmakla birlikte 5 firma ile çalıştıklarını, 6 firma ile görüşmelerini sürdürdüklerini kaydeden Gökay, ESO tarafından düzenlenen görüşmelerde 50 firma ile işbirliği olanakları arayacaklarını dile getirdi. Tedarikçi ürün değerlendirme biriminin 75 firma ile 107 üründe işbirliği konusunda sonuç aldığına değinen Gökay, “Yenilikçi, özgün ürünler ile dünyada daha çok yer almak istiyoruz. Amacımız ulusal ve küresel pazarlarda ortak iş yaptığımız firmalarla daha fazla söz sahibi olmak. Maliyet, kalite, zaman ve performans odaklı uyum sağlayabilecek tüm işbirliklerine açığız” dedi.

Toplantıda konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, düzenledikleri tedarikçi günleri etkinliğinde ortak iş yapma amacıyla Eskişehir’i ziyaret eden firma sayısının 100’ü bulacağını söyledi. ESO’nun ortak iş yapma kültürüne katkılarının devam edeceğini belirten Kesikbaş, kent sanayisinin yüksek katma değerli üretimle büyüme ve ihracatına yönelik girişimlerinin süreceğini anlattı.


Bu haber 1,069 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,522 µs