En Sıcak Konular

TAB Gıda, Amerikalıya ‘pide’ yedirecek!

5 Ekim 2019 11:15 tsi
TAB Gıda, Amerikalıya ‘pide’ yedirecek! Yıllardır Türkiye’ye burger yediren TAB Gıda, ABD’ye de Türk pidesi yedirme niyetinde. Şirketin ‘dumanı üzerinde tüten’ markası Usta Pideci, yurt içinde 150 şubeye çıkacak, yurtdışında ise Rusya, Ortadoğu ve ABD’ye ulaşacak!

TAB Gıda, Amerikalıya ‘pide’ yedirecek!

DÜNYA 

Yıllardır Türkiye’ye burger yediren TAB Gıda, ABD’ye de Türk pidesi yedirme niyetinde. Şirketin ‘dumanı üzerinde tüten’ markası Usta Pideci, yurt içinde 150 şubeye çıkacak, yurtdışında ise Rusya, Ortadoğu ve ABD’ye ulaşacak!
Uzun yıllardır Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s lezzetlerini tüketicilerle buluşturan TAB Gıda, Usta Dönerci, Döner Stop ve Usta Pideci yerel markalarıyla da geleneksel tatlar sunuyor. Hızlı servis sektörünün lider ismi için ‘Usta Pideci’ markası tabiri caizse ‘dumanı üzerinde tüten’ çok yeni bir marka. Ancak pidelerin tüketiciden gördüğü ilgi TAB’ı oldukça heyecanlandırmış durumda.
Bu yeni ‘hikaye’yi ve hedeflerini gazetecilerle paylaşan TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, ‘Usta Pideci’nin gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında yayılmasının çok uzak olmadığını söyledi. Bu yıl hizmete aldıkları Usta Pideci markasında kısa sürede 19 şubeye ulaştıklarını belirten Dikici, 2020 yılında restoran sayısının 150'ye çıkacağını açıkladı. Dikici, Rusya, Ortadoğu ve ABD pazarlarına yönelik görüşmelerin de sürdüğünü duyurdu.
“Tam entegre iş modeli en büyük gücümüz”
Dünyanın Türk lokumu, Türk döneri gibi lezzetleri bildiğini, buna pideyi de eklemek istediklerini belirten Dikici,  “Biz 1-0 önde başlıyoruz. Hemen hemen bütün malzemelerimizi kedimiz üretiyoruz. Yani yerli tedarik, tam entegre iş modeli en büyük gücümüz. Ayrıca dev Çin operasyonundaki başarımız da bu konuda bizi iştahlandıran bir diğer önemli unsur. Usta Pideci markasında da yurtdışında başarılı işler çıkartacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 2013 yılında ortaya çıkardıkları Usta Dönerci markasının, tüketicilerden yoğun ilgi görerek bugün Türkiye çapında 130’u aşkın restorana ulaştığını anlatan Dikici, “Usta Dönerci’den aldığımız cesaretle bu yıl bir diğer markamız Usta Pideci’yi ‘Pide işin ustasından yenir’ diyerek tüketicilerle buluşturduk. Çok kısa sürede 19 restorana ulaştık. Yılsonuna kadar restoran sayısını 50’ye, gelecek yılın sonunda da 150’nin üzerine çıkaracağımızı öngörüyoruz” dedi.
Farklı tatlar ‘aynı tezgahtan’ çıkacak
Usta Pideci markası için ilk etapta Rusya pazarına odaklandıklarını ve ardından Ortadoğu ve ABD pazarlarına yöneleceklerini kaydeden Dikici, “Hali hazırda faaliyet gösterdiğimiz Makedonya’da Usta Dönerci ve Usta Pideci’nin birlikte, aynı tezgâhtan çıkacak ürünleri tüketicilerle buluşturacağımız bir model uygulamaya koyacağız. Markalarımız arasındaki sinerjiyi güçlü bir şekilde kullanmaktan çekinmiyoruz. Aynı şekilde bugün Sbarro restoranlarımızın bir kısmında pizzanın yanı sıra pide ürünlerimizi de sunuyoruz ve müşterilerimizden yoğun ilgi görüyoruz. Önümüzdeki dönemde bu yenilikçi iş modellerini daha da geliştireceğiz” dedi.
Çin’de Popeyes operasyonu start alıyor
Çin hamlesi ile Burger King’in dünyadaki en büyük işletmecisi olduklarını söyleyen Caner Dikici, “Gösterdiğimiz bu başarı ile bu yıl Çin’de Popeyes operasyonunu da başlatıyoruz. 10 yıla kadar sistemimize 1.500 yeni Popeyes restoranı ekleme hedefiyle bu konudaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.



Bu haber 1,212 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,708 µs