En Sıcak Konular

Gençlere 15 milyonluk destek

10 Ekim 2019 13:54 tsi
Gençlere 15 milyonluk destek Bakanlık, yeni destek programı ile gençlere 15 milyon lira katkı sağlayacak.

Gençlere 15 milyonluk destek

DÜNYA 

Bakanlık, yeni destek programı ile gençlere 15 milyon lira katkı sağlayacak. Projelerin 6 farklı kategoride değerlendirileceğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Kültür ve Sanat başlığında ‘15 Temmuz’ ve ‘Prof. Dr. Fuat Sezgin’ temalı projelere öncelik verilecek” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında, 15 milyon liralık destek sağlayacaklarını duyurdu. Programın kapsamına lise ile üniversitelerin yanı sıra ilkokul, ortaokul, Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) ile özel okulların da dahil edildiğini söyledi.

 


SANAT, SPOR, ÇEVRE GİBİ BİRÇOK ALAN
Bakan Kasapoğlu proje detaylarına ilişkin şu bilgileri verdi: “Projeler 6 farklı kategoride değerlendirilecek. Gönüllülük, kültür ve sanat, fiziksel aktivite, egzersiz ve spor, yenilikçi fikirler, çevre bilinci ve hayvanların korunması başlıklarındaki projelere destek verilecek”

GELİŞİMLERİNE DESTEK OLACAK
Kasapoğlu, “Gençlerimizin hayallerini desteklemek, özveriyle koştukları gönüllülük faaliyetlerine minik bir katkı sunabilmek, ülkemize ve insanlığa parlak ufuklar kazandırabilecek yenilikçi fikirlerini ve girişimlerini desteklemek için büyük bir heyecan içindeyiz. Bugünün ve yarının gençlerinin hem kişisel hem de sosyal gelişimlerini desteklerken, onların hayatın her sahasında, çevre bilinci ve hayvanların korunması gibi çok geniş bir yelpazede etkin katılımlarına şahitlik edeceğiz” şeklinde konuştu.

TOPLULUKLARA 25 BİNE KADAR KATKI VAR
Kasapoğlu, “Genç Fikirler Genç Projeler” sloganıyla yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı’nda, “15 Temmuz” ve “Prof. Dr. Fuat Sezgin” temalarının öncelikli olacağını duyurdu. Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında uygun görülen projelere, gençlik grupları için 5 bin-20 bin lira, üniversite gençlik toplulukları için ise 5 bin-25 bin lira aralığında katkı sağlanacak. Başvurular 23 Ekim çarşamba saat 23.59’a kadar alınacak.


Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,789 µs