En Sıcak Konular

Resul Kurt



Resul Kurt
21 Temmuz 2016

Ya devlet başa ya kuzgun leşe



Dr.Resul KURT

info@resulkurt.com

twitter/resulkurt34


 

                                               Ya devlet başa ya kuzgun leşe

 

Star

 

15 Temmuz ihanetinin üzerinden bir haftaya yakın bir zaman geçti. Ülkem yaralarını hızla sarıyor... 

Kalkışma sonrası hükümete duyulan güvenle ekonomi hızla toparlanıyor.

Devletine, hükümetine bağlı güvenlik kuvvetlerimiz, yargıçlarımız, kamu görevlilerimiz vazifelerini süratle ve büyük bir kararlılıkla yerine getiriyor.

Daha geçen perşembe günü Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğüm AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı olarak Genel Başkan Yardımcımız ve Ekonomi İşleri Başkanımız Sayın Şaban Dişli başkanlığında, başkan yardımcıları olarak ekonomiyi ve piyasaların beklentilerini, ekonominin daha iyi olabilmesi için neler yapılabileceğini konuşmuştuk.

Ertesi gün, yani malum kalkışmanın olduğu 15 Temmuz günü, İstanbul Ticaret Odasında aylık İş Kanunu Çalışma Komisyonu olarak gündemdeki konuları değerlendirmek suretiyle iş dünyasının taleplerini ilgili mercilere iletmeye çalışıyorduk.

Toplantımız 19.00 gibi bittiğinde, daha önceden sözleştiğimiz mali müşavir dostlarımızla buluşmak için yola koyuldum. Ancak 3 saatte vardığımda olay henüz patlamamıştı. Saat 10 gibi eve doğru yola koyulurken yolda arabamın radyosunda köprünün tanklar tarafından tutulduğu haberleri okununca açıkçası hiçbirimizin aklına dahi böyle bir ihanetin olabileceği gelmemişti. Muhtemelen bir terör saldırısı ihbarı alındığı için güvenlik önlemi alınıyor diye düşündüm.

Eve vardığımda TV’den haber ve telefonumdan sosyal medyadaki yorumları izlerken durumun vahametini anladım.

SGK Teftişteki dönem arkadaşlarımızın kurmuş olduğu whatsapp grubunda yazdığım “herhalde fetoşçu itler darbe yapmaya çalışıyor” cümlesi, kripto FETÖ’cü ve destekçisi olan eski bir meslektaşımızın lağım faresi edasıyla yaptığı “diktatörden kurtuluyoruz, yaşasın darbe” sözleri ile birlikte bana yaptığı hakaretlerden ve “artık darbe oldu senin de defterini düreceğiz” manalı tehditlerden darbenin FETÖ’cülerce yapıldığı kanaatine varıyorum. Bu arada Başbakanımız da televizyona bağlanıp TSK içindeki küçük bir grubun kalkışması olduğunu açıklamasıyla birlikte kendimi sokağa atıyorum.

Yolda benim gibi yüzbinlerce insanın darbeye direnmek, devletine ve hükümetine destek çıkmak için sokaklara indiğini görünce bu millet gerekeni yapar diye düşündüm.

Hemen arabamı ofisimin olduğu binanın misafir otoparkına bıraktım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uymak için yürüyerek Atatürk Havalimanına geçtim. Yolda eski bir öğrencimin eşiyle birlikte 7 aylık Rabia bebekleriyle demokrasiye ve devletine sahip çıkmak için Atatürk Havalimanına doğru yürümeleri gözlerimi yaşarttı.

Evet o gece Cumhurbaşkanımızın ‘sokaklara meydanlara inin demokrasiye sahip çıkın, darbeye direnin’ çağrısı ile milyonlar sokaklara inmemiş olsaydı bugün ne biz bu yazıyı yazabiliyorduk, ne de Türkiye kalmıştı.

Fetullah Gülen denen sahte mehdi, sahte peygamber, ilkokul mezunu başterörist bugün ‘Fetullah Devletinin’ başı olarak Türkiye’ye dönmüş olacaktı. Muhtemelen bir iç savaş çıkacaktı. Suriye olmanın sınırından döndük.

Bütün bankalar ve Hazine yağmalanacak, banka ve çeşitli kurumlardaki para ve kıymetli eşyalar himmet adı altında Fetullahın cebine girecekti. Borsa bitecek, kamu mülkiyetleri himmet adıyla Fetullahın cebine girecekti. Başta üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, İstanbul-İzmir otoyolu, Avrasya Tüneli gibi büyük projeler durdurulacak ve çürümeye terkedilecekti, binlerce fabrika kapanacak ve bugüne kadar ağlak hoca kasetleriyle, baskıyla, zorlamayla, kandırılarak himmet-kurs-burs-kurban diyerek paralar milletin malına-mülküne çökülürken, kalkışma başarılı olsaydı sorgusuz sualsiz fetullah tarafından silah zoruyla, baskıyla, katlederek el konulacaktı.

Aralarında benim de olduğum yüzbinlerce yazar, siyasetçi, kamu görevlisi kaybedilecek ve dipsiz bir kuyuda öldürülecekti.

Ülkemiz büyük bir badire atlattı. Sıra FETÖ’nün başta Maliye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, TSK, Polis, SGK, KOSGEB, Merkez Bankası, SPK, Hazine, Ziraat Bankası, TÜBİTAK, TAI gibi kurumlardan temizlenmesine geldi.

Evet, bir kabustan uyandık, Allah sonumuzu hayreylesin.

Ankara Etimesgut’taki zırhlı birlikler okuluna sızıp 200 tankı çıkarmaya çalışan FETÖ’cü hainleri gözaltına alan kahraman Binbaşı Barış Dedebağı’nın dediği gibi, “Şu saatten sonra canını düşünen soysuz köpektir, ya devlet başa ya kuzgun leşe...”


Bu yazı 2,336 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 19 Nisan 2024 Belediye başkanlarının sosyal güvenliği nasıl olacak?
    • 19 Nisan 2024 Belirli süreli iş sözleşmesinin kurulma esasları
    • 16 Nisan 2024 ''Kötüniyetli işveren tazminat öder''
    • 12 Nisan 2024 İşçilerin mazeret izinleri
    • 9 Nisan 2024 Bayramda çalışana ilave ödeme var!
    • 5 Nisan 2024 Telafi çalışması
    • 5 Nisan 2024 İşçi sağlık nedeniyle iş sözleşmesini feshedebilir mi?
    • 2 Nisan 2024 Part-Time Çalışanlar Mesai Yapabilir mi?
    • 29 Mart 2024 Mazeretsiz devamsızlıkta İş Sözleşmesinin feshi
    • 29 Mart 2024 İbranamede süreye dikkat!
    • 26 Mart 2024 İşçiye Ramazan yardımı
    • 22 Mart 2024 Boşta geçen sürenin kıdem tazminatına etkisi
    • 19 Mart 2024 Kimler Gelir Vergisi Beyannamesi verecek?
    • 15 Mart 2024 Performans düşüklüğünde feshin son çare olması
    • 15 Mart 2024 Taşeron ilişkisinde muvazaa
    • 12 Mart 2024 Kaçak yabancı işçinin cezası var
    • 8 Mart 2024 Çalışanlar süt iznini toplu kullanabilir mi?
    • 8 Mart 2024 "Ulusal Staj Programı"
    • 5 Mart 2024 Sağlıkta neler değişti?
    • 1 Mart 2024 "Çalışma Belgesi Düzenleme Yükümlülüğü"




    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,369 µs