En Sıcak Konular

Turkcell Cüzdan yenileniyor

25 Ocak 2014 10:35 tsi
 Turkcell Cüzdan yenileniyor Garanti Bankası iş birliğiyle hayata geçirilen servis sayesinde, CLK Boğaziçi Elektrik, Digiturk, Turkcell Superonline ve Turkcell faturalarına ödeme yapmak için Turkcell Cüzdan yeterli olacak

 Turkcell Cüzdan yenileniyor

 

Dünya

Garanti Bankası iş birliğiyle hayata geçirilen servis sayesinde, CLK Boğaziçi Elektrik, Digiturk, Turkcell Superonline ve Turkcell faturalarına ödeme yapmak için Turkcell Cüzdan yeterli olacak
Turkcell’liler, CLK Boğaziçi Elektrik, Digiturk, Turkcell Superonline ve Turkcell faturalarını 7/24 her an her yerden ödeme kolaylığına kavuştu.

CLK Boğaziçi Elektrik, Digiturk, Turkcell Superonline gibi kurumlarla yapılan iş birliği sayesinde, Turkcell Cüzdan kullanıcıları artık hem Turkcell faturalarını hem de bu kurumlara ait faturaları herhangi bir ödeme noktasına gitmeden cep telefonları ile ödeme imkânına sahip oluyor.

7 gün 24 saat, bulundukları yerden faturalarını ödeme kolaylığına kavuşan Turkcell’liler, faturalarını geciktirmemek için son ödeme tarihi öncesinde hatırlatılmasını da sağlayabiliyor.  Fatura ödeme işleminden ilk etapta sadece Garanti Bankası kartlarını kullananlar yararlanabiliyor.

Başka banka kartı sahipleri ya da kartı olmayanlar ise, akıllı telefonlarına indirdikleri Turkcell Cüzdan’larına tanımlı GarantiParam sanal ön ödemeli kartlarına TİM’lerden ya da Garanti Bankası Paramatik’lerinden para yükleyerek fatura ödeme özelliğinden yararlanabiliyor. 

Semih İncedayı: 1 milyon kişi Turkcell Cüzdan kolaylığından yararlanıyor

Turkcell Cüzdan’ın bu yeni özelliğini değerlendiren Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Semih İncedayı, “ Bir yıl önce hizmete sunduğumuz Turkcell Cüzdan, mobil ödeme, mobil bankacılık ve mobil sadakat programları alanında ihtiyaç duyulan tüm teknolojik altyapıyı tek bir serviste buluşturuyor. 1 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşan Turkcell Cüzdan, fatura ödeme özelliğiyle birlikte gerçek cüzdandan farksız bir cep telefonu uygulaması haline geldi. Kısa süre önce pek çok farklı markanın kartlarını da sisteme dâhil ederek Turkcell Cüzdan üzerinden müşterilerimizin hizmetine sunduk. Yeni dünyanın finans platformu Turkcell Cüzdan, sürekli gelişen özellikleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam edecek” dedi.

“Faturaların son ödeme tarihini hatırlatıyor”

CLK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü ise uygulamanın sağladığı kolaylıklara değinerek “ Turkcell Cüzdan mevcut ödeme kanallarımıza eklenmiş en yeni uygulama. CLK Boğaziçi Elektrik olarak bu uygulamaya dahil olan  ilk enerji şirketiyiz. Cüzdan ile tüketiciler telefonları aracılığıyla kolaylıkla fatura takibi ve ödemesi yapabilecekler” dedi. Uygulamanın gecikme bedellerinin de önüne geçebileceğinin altını çizen Gümüşlü, “Uygulamadaki alarm sistemi ile tüketiciler faturalarının son ödeme tarihi yaklaştığında uyarılacaklar. Böylelikle tüketici zamanında ödeme yapabilecek, faturasında gecikme bedeli veya borç ödenmemesinden kaynaklanan enerji kesintileri ile karşılaşmayacak” dedi.

Turkcell Cüzdan ile neler yapılabilir?

Fatura ödeme özelliğinin yanı sıra Turkcell Cüzdan’a nakit para yükleyebilir veya mevcut banka ve kredi kartlarınızı ekleyerek işlemlere hemen başlayabilirsiniz. Cüzdan; internette sadece cep telefonu numarası ile alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, cepten fatura ödeme, Turkcell hatlara TL yükleme ve paket satın alma, kişiye özel alışveriş fırsatları ve indirim kuponları gibi pek çok özelliği aynı platformda birleştiriyor.


Bu haber 1,518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,630 µs