En Sıcak Konular

Türkiye'de online hastane dönemi başladı

19 Kasım 2015 17:13 tsi
Türkiye'de online hastane dönemi başladı Doctor Turkey tarafından oluşturulan online sağlık hizmeti kapsamında her branştan hizmet verebilecek 300'ün üzerinde uzman doktor ile anında bağlantı kurulabiliyor.

Türkiye'de online hastane dönemi başladı

 

 

Dünya

 

Doctor Turkey tarafından oluşturulan online sağlık hizmeti kapsamında her branştan hizmet verebilecek 300'ün üzerinde uzman doktor ile anında bağlantı kurulabiliyor.

Türkiye'de yeni hizmete giren online hastane sistemi Doctor Turkey ile sağlık hizmetleri artık cep telefonlarına taşınıyor. 

Doctor Turkey tarafından oluşturulan online sağlık hizmeti kapsamında 7/24 her branştan hizmet verebilecek 300'ün üzerinde uzman doktor ile anında bağlantı kurulabilecek. Cep telefonları, tablet yada bilgisayardan yüz yüze muayene ve rapor yanıtlamak artık mümkün. 
         
Amerika'da yapılan araştırmalar doktor vizitelerinin %75'inin sadece bilgi alma amaçlı olduğunu ve 2014 yılında 16 milyon kişinin online muayene hizmeti aldığını göstermektedir. Dünya'nın her yerinden Doctor Turkey hekimlerine dilediğiniz zaman muayene olma imkanı bulunmaktadır. Kişiye özel ve sürekli bilgi paylaşımının bulunduğu hizmette hastaneye gitmeden tarafsız 2. Görüş alma fırsatı sunuluyor.

Hastaneye gitmenize gerek olup olmadığa karar veremiyorsanız, acil olmayan sebeplerle hastaneye gitmeyi düşündüğünüz her an, laboratuvar sonuçlarınızı yorumlatmak istediğinizde, doktora gitmek istiyor fakat yoğunluktan vakit bulamıyorsanız online hastane hizmetinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Ev, iş yeri, tatil yada yurt dışı konforunuzu bozmadan psikoterapi alabilir hatta dermatolog ve plastik cerrahlar ile görüşebilirsiniz.  
     
Yatırım maliyeti 500 bin dolar

İki yılı aşkın bir çalışmanın ürünü olan online hastane sistemi Eylül 2015 itibari ile hayata geçirildi. Yaklaşık 500.000 dolar yatırım maliyetine sahip Doctor Turkey sağlık sektöründe çığır açıyor. 4,5 G sistemi ile anında kolay ve hızlı erişime sahip olacak olan sistem eksiksiz bir hizmet sunmayı hedefliyor. Cep telefonunuza indireceğiniz doctorturkey applikayonu ile de doktorlarla yüzyüze görüşmek, soru sormak, hastalığınızla ilgili resim çekim paylaşmak mümkün.

Türkiye'de sağlık turizmini başlatan ve son 10 yılda 300 bin hastanın yanı sıra 200 milyon Euro gelir kaynağı oluşturan ekip tarafından hayata geçirilen online hastane hizmeti ile komşu ülkelerdeki 500 milyon nüfusa ulaşmak ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak için ar-ge çalışmalarına devam ediyor.

Ayrıca telekomünikasyon firmalarının yoğun ilgisi ile karşılaşan DoctorTurkey 2015 yılı sonuna kadar sistemin tüm Türkiye'ye ve yurtdışına yayılması ve yeni projeler konusunda çözüm ortağını belirlemeyi planlamaktadır.


Bu haber 1,472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,345 µs