En Sıcak Konular

Karsan Romanya'daki ihaleyi kazandı

17 Temmuz 2018 13:27 tsi
Karsan Romanya'daki ihaleyi kazandı Karsan, Romanya'nın Sibiu Belediyesi tarafından açılan 18 metrelik otobüs ihalesini kazandı. İhale kapsamındaki 17 araç Karsan tarafından ekim ayına kadar belediyeye teslim edilecek.

Karsan Romanya'daki ihaleyi kazandı

DÜNYA 

Karsan, Romanya'nın Sibiu Belediyesi tarafından açılan 18 metrelik otobüs ihalesini kazandı. İhale kapsamındaki 17 araç Karsan tarafından ekim ayına kadar belediyeye teslim edilecek. 

Yerli üretici Karsan, yüzde 5 hissesine sahip olduğu Industria Italiana Autobus (IIA) lisansı ile Bursa'da üretimini gerçekleştirdiği Menarinibus markalı otobüsleri yurt dışına ihraç etmeyi sürdürüyor.

Karsan son olarak, Romanya'nın Sibiu Belediyesi tarafından açılan 18 metrelik otobüs ihalesini kazandı.. İhale kapsamında 17 adet Menarinibus Citymood marka otobüs teslimatı için imzalar atıldı. Romanya'da düzenlenen imza töreninde Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan İhracat Yöneticisi Emre Hür, Karsan Endüstriyel Satışlar Müdürü Hakan Öztaş, Tursib Genel Koordinatörü Dan Caprariu ve Sibiu Belediyesi temsilcileri hazır bulundu.

İmzalanan anlaşma kapsamında 17 adet Menarinibus Citymood'un ekim ayına kadar Sibiu Belediyesi'ne teslim edileceğini dile getiren Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, "Karsan markalı yerli araçlarımızın yanında ortağı olduğumuz IIA adına Menarinibus markalı otobüslerin ihracatına hız kesmeden devam ediyoruz. Sibiu Belediyesi'ne teslim edeceğimiz 18 metrelik körüklü Menarinibus Citymood, Türkiye pazarında da tercih edilen, üstün tasarımı, teknolojik özellikleri ve yüksek taşıma kapasitesiyle dikkatleri çeken bir model. İmzalanan anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.


Bu haber 1,023 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,223 µs