En Sıcak Konular

'Yılın Ekonomi Yayını' ödülü DÜNYA'ya…

24 Aralık 2018 08:34 tsi
'Yılın Ekonomi Yayını' ödülü DÜNYA'ya… DÜNYA, Turcomoney Ödülleri kapsamında verilen 'Yılın Ekonomi Yayın Organı' ödülüne layık görüldü.

'Yılın Ekonomi Yayını' ödülü DÜNYA'ya…

DÜNYA 

DÜNYA, Turcomoney Ödülleri kapsamında verilen 'Yılın Ekonomi Yayın Organı' ödülüne layık görüldü.

DÜNYA 'Yılın Ekonomi Yayın Organı' Ödülü'nü aldı. Turcomoney Ödülleri kapsamında verilen ödülü, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'a takdim etti.

Dr. Kazım Kılınç'ın Genel Yayın yönetmeni olarak görev yaptığı, Dr. Berra Doğaner'in başkanlığını, Ali Coşkun'un ise onursal başkanlığını üstlendiği jürinin açıklamasında, DÜNYA'ya ödülün verilmesinde, "ekonomi haberciliğinde objektif ve etkin yayıncılığı ile Türk medyasına damgasını vurması"nın etkili olduğu kaydedildi.

"Türkiye'nin ilk ve tek ekonomi gazetesi DÜNYA'nın, 38 yıldır Türkiye'nin iş dünyasına rehberlik etmeye devam ettiği" vurgulandı. Ödül gerekçesinde, "DÜNYA gazetesinin yayınladığı sektör ve bölge ekleri ile de okurlar için kaynak yayın olma özelliğini koruduğu" kaydedildi. Türkiye'ye ve dünyaya değer katanların değerlendirildiği Turcomoney Ödülleri kapsamında, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 'Yılın Devlet Adamı' Ödülü'nü alırken, 'Orta Asya'da Yılın Devlet Adamı Ödülü' ise Özbekistan Devlet Başkanı Şevket Mirziyoyev'e gitti.

İstanbul WoW Otel'de düzenlenen törende Kale Grubu 'Yılın Şirketi', ICBC Turkey Bank 'Yılın Uluslararası Bankası', Albaraka Türk 'Yılın Katılım Bankası', Ziraat Katılım 'Yılın Yenilikçi Katılım Bankası' ödüllerini aldı. 'Yılın İşadamı' Ödülü'ne EMBA Elektrik CEO'su Mete Bülgün layık görüldü. Jüri, 'İş Dünyasında Yılın Sivil Toplum Kuruluşu' Ödülü'nü ise İstanbul Ticaret Odası'na verdi. Turcomoney Ödülleri çerçevesinde, 'Yurtdışında Yılın Başarılı Türk Firması' Orka Holding olarak belirlenirken, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası 'Uluslararası İş Dünyası Sivil Toplum Kuruluşu' olarak ödüllendirildi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, 'Yılın İşdünyası Yazarı', Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat 'Yılın Tarım TV Programcısı' ödüllerini aldı. Turcomoney Onur Ödülleri ise NTV'nin sunucu ve spikerlerinden Seda Öğretir'e, Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'a ve final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampüte Futbol Milli Takımı'na verildi.

Gecede jürinin özel ödülleri ise Finansal Kurumlar Birliği, Nişantaşı Üniversitesi, Sinpaş ve WOW İstanbul Hotels&Convention Center'a gitti.


Bu haber 1,009 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,202 µs