En Sıcak Konular

Sıfır faizli bayram kredisi

8 Ekim 2013 10:56 tsi
Sıfır faizli bayram kredisi Halkbank bu bayram 17. kez sunduğu Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasıyla 9 ay vadeli olarak sıfır faizli kredi veriyor. Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu her ihtiyaca yönelik stratejiler oluşturduklarını söyledi.

Sıfır faizli bayram kredisi

 

Bugün 

Halkbank bu bayram 17. kez sunduğu Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasıyla 9 ay vadeli olarak sıfır faizli kredi veriyor. Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu her ihtiyaca yönelik stratejiler oluşturduklarını söyledi.

Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi’ni Kurban Bayramı öncesinde hizmete sundu. Farklı faiz seçeneklerine sahip kampanya kapsamında, azami 3 bin lira tutarındaki krediler 9 ay vadeli olarak, sıfır faiz avantajı ve 199 lira dosya masrafıyla sunuluyor.

Her koşulda tam destek

Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar ise yüzde 0,99 faiz oranı ve 9 lira dosya masrafı avantajından yararlanarak 10 bin liraya kadar kredi kullanabiliyor. Her bütçeye uygun kredi fırsatlarına sahip kampanyadan yararlanmak isteyenler, tüm Halkbank şubelerine başvurabiliyor.Bayram öncesi harcamaların yoğunluk kazandığını ve Halkbank’ın her koşulda müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu “Bu özel dönemde harcamalar ciddi oranda attı.

Bu bayram 17. kez hizmete sunduğumuz geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi ürünümüzle her türlü nakit ihtiyacına cevap veriyoruz. Amacımız, bayram harcamalarının hane bütçelerini etkilemesini engellemek, küçük taksitlerle vatandaşlarımızın nakit ihtiyacını karşılamak.

Dosya masrafı yok

 Ta­le­be ve ge­lir du­ru­mu­na gö­re ki­şi­ye özel ge­ri öde­me plan­la­rı da ha­zır­la­nan kre­di­ler dos­ya mas­raf­sız su­nu­lu­yor.

Bayram müjdesini erken veriyoruz

75 bin liraya kadar kredi ihtiyacı olanlara uygun bir kampanya başlattıklarını söyleyen Akbank Genel Müdür Yardımcısı Tözge, “Yılbaşına kadar olan nakit ihtiyacını dikkate alarak ödemeleri 2014’e kadar erteledik” dedi.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, düzenledikleri yeni kampanyayla tüketicilere erkenden bayram müjdesi verdiklerini söyledi.

Düşük kullandırım ücreti

Tözge, “Her yıl olduğu gibi, yaz aylarının bitimi ve okulların açılmasıyla birlikte bireysel kredi taleplerinde belli bir artış ortaya çıkıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı da müşterilerin nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. Bu ihtiyaçlar paralelinde, müşterilerimize sonbaharın ilk ayında, çifte avantaj sunan farklı bir kampanya sunuyoruz” dedi.

Yeni kampanyayla tüketicilere indirimli faiz oranları ve düşük kredi kullandırım ücreti sağlamanın yanı sıra, taksit ödemelerini 2014 yılına kadar erteleme fırsatı verdiklerini hatırlatan Tözge, tüketicilerin yılbaşına kadar nakit ihtiyacının fazla olduğunu, bu sebeple yeni kampanyalarının önemli bir yardımcı  olduğunu kaydetti.   

Üst sınır 75 bin TL

Her aileye uygun finansal çözümler sunmayı hedeflediklerini belirten Tözge, “Kampanya üst sınırını 75 bin liraya kadar yükselttik. Hedefimiz, müşterilerimize finansal hizmet dünyasında en uygun, en basit ve kolay çözümleri sunarak Akbank’ın farkını ve gücünü hissettirmek” diye konuştu.

Taksitler 60 liradan başlıyor

Ak­bank, son­ba­har kam­pan­ya­sıy­la tü­ke­ti­ci­le­rin okul­la­rın açı­lı­şı ve Kur­ban Bay­ra­mı ön­ce­sin­de­ki na­kit ih­ti­yaç­la­rı­na yö­ne­lik avan­taj­lı bir ih­ti­yaç kre­di­si fır­sa­tı su­nu­yor.

Tü­ke­ti­ci­le­rin ih­ti­yaç­la­rı­na en hız­lı ve en ka­li­te­li şe­kil­de fi­nan­sal çö­züm ge­liş­tir­me­yi amaç­la­yan ban­ka, kam­pan­ya kap­sa­mın­da, 2 bin 500 li­ra için 60 li­ra­dan baş­la­yan tak­sit­ler ve “K­re­di­ni şim­di al öde­me­le­ri­ne 2014’de baş­la­” se­çe­ne­ği su­nu­yor. 

ŞEKERBANK: Taksitler için 3 ay erteleme imkanı

Şe­ker­bank, 31 Eki­m’­e ka­dar bin li­ra­dan 50 bin li­ra­ya ka­dar, 60 aya ka­dar va­de­li, yüz­de 0,68’den baş­la­yan fa­iz oran­la­rıy­la ve 3 ay tak­sit er­te­le­me­li bay­ram kam­pan­ya baş­lat­tı. Kam­pan­ya­da 3 bin li­ra­ya ka­dar olan kre­di ta­lep­le­ri için yüz­de 0,68’den, 15 bin li­ra­ya ka­dar kre­di ta­lep­le­ri için yüz­de 0,99’dan, 50 bin li­ra­ya ka­dar olan kre­di ta­lep­le­ri için ise yüz­de 1,09’dan baş­la­yan fa­iz se­çe­nek­le­ri su­nu­yor.

Şe­ker­bank Ge­nel Mü­dür Yar­dım­cı­sı Ab­dur­rah­man Öz­ci­ğer, “Son 5 yı­lın ve­ri­le­ri­ne bak­tı­ğı­mız­da bay­ram kre­di­le­ri kul­lan­ma ora­nın­da or­ta­la­ma her yıl yüz­de 20 ar­tış gö­rü­lü­yo­r” de­di. Öz­ci­ğer, müş­te­ri­le­rin ter­cih et­ti­ği kre­di tu­ta­rı­na gö­re va­de ter­cih­le­ri­nin de de­ği­şim gös­ter­di­ği­ne dik­kat çe­ke­rek “K­re­di tu­ta­rı dü­şük olan kam­pan­ya­lar­da or­ta­la­ma 18 ay va­de se­çi­lir­ken, tu­tar art­tık­ça or­ta­la­ma va­de 34-50 ay ara­lı­ğı­na ka­dar çık­mak­ta­dı­r” açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.

ODEABANK: Günde 3 liraya 3 bin lira kredi

Odea­bank, “Na­kit Ha­zı­r” ad­lı pa­ke­tiy­le gün­de 3 li­ra­ya 3 bin li­ra, 5 li­ra­ya da 5 bin li­ra kre­di se­çe­nek­le­ri su­nu­yor.  Dos­ya mas­ra­fı öden­me­yen “Na­kit Ha­zı­r”­da bel­ge, ke­fil gi­bi baş­vu­ru pro­se­dür­le­ri de bu­lun­mu­yor. Kre­di­nin ge­ri öde­me­le­ri 2014’te baş­la­ya­cak.

Kam­pan­ya da­hi­lin­de mas­raf­sız, ke­fil­siz, ev­rak­sız kul­la­nı­lan kre­di­ler­de, 48 aya ka­dar va­de im­ka­nı bu­lu­nu­yor. “Na­kit Ha­zı­r”­a sa­de­ce bir SMS’­le baş­vu­ru­lu­yor. 8444’e KRE­DIM ya­zıp bir boş­luk bı­ra­kıp TC kim­lik nu­ma­ra­sı ya­zı­la­rak yol­la­nı­yor. Baş­vu­ru­lar ay­rı­ca www.odea­bank.com.tr ad­re­sin­den, 444 8 444 çağ­rı mer­ke­zin­den ve Odea­bank şu­be­le­rin­den de ya­pı­la­bi­li­yor.

FiNANSBANK: İster bireysel ister KOBi kredisi

Fi­nans­bank, “Ar­tan Tak­sit­li Kre­di­” ürü­nü ile Kur­ban Bay­ra­mın­da hem tü­ke­ti­ci­le­re yö­ne­lik ih­ti­yaç kre­di­si pa­ke­ti hem de KO­Bİ­’ler için özel bir kre­di ge­liş­tir­di. Fi­nans­bank Kit­li Ban­ka­cı­lı­ğı Di­rek­tö­rü Enis Kur­toğ­lu Gün­de 2 TL’­den baş­la­yan tak­sit­ler­le 5 bin li­ra ve­ya gün­de 4 li­ra­dan baş­la­yan tak­sit­ler­le 10 bin li­ra ih­ti­yaç kre­di­si ver­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek “Müş­te­ri­le­ri­miz ay­rı­ca yüz­de 0,49’dan baş­la­yan fa­iz­ler­le çok ca­zip kre­di pa­ket­le­rin­den, dos­ya mas­raf­sız kre­di­ler­den ve fa­iz­siz kre­di pa­ket­le­rin­den de ya­rar­la­na­bi­li­yor­la­r” de­di.

Ar­tan Tak­sit­li Kre­di ürü­nü için müş­te­ri­le­rin ih­ti­yaç kre­di­si ön baş­vu­ru­la­rı için 5030’a T.C. kim­lik nu­ma­ra­la­rı­nı me­saj at­ma­la­rı ye­ter­li olu­yor. SMS atan müş­te­ri­ler ön de­ğer­len­dir­me so­nu­cu­nu anın­da alı­yor­lar. 5030’dan yap­tık­la­rı baş­vu­ru­ya ön ona­yı alan müş­ter, ay­nı gün için­de kre­di de kul­la­na­bi­li­yor­lar.

TÜRKiYE EKONOMi BANKASI: Ge­lir için bel­ge is­te­mi­yor

TEB Bi­rey­sel ve Özel Ban­ka­cı­lık Ge­nel Mü­dür Yar­dım­cı­sı Gök­han Men­di, kre­di kul­lan­mak is­te­yen­le­rin sa­de­ce fa­iz ora­nı de­ğil,  fa­iz ve mas­raf­lar da­hil top­lam ma­li­ye­ti de dik­ka­te al­ma­la­rı ge­rek­ti­ği­ni be­lir­te­rek “K­re­di al­ma sü­re­ci de ay­rı bir önem ta­şı­yor. 20 bin li­ra­ya ka­dar olan kre­di ta­lep­le­rin­de, bor­dro­lu müş­te­ri­le­ri­miz­den ge­lir bel­ge­si ta­lep et­mi­yo­ruz.

Müş­te­ri­le­ri­mi­zin sa­de­ce kim­lik bel­ge­siy­le şu­be­le­ri­mi­ze baş­vur­ma­sı ye­ter­li­” de­di. Men­di, TEB ola­rak müş­te­ri­le­ri­ne borç­la­rı­nı kon­so­li­de ede­rek na­kit ih­ti­yaç­la­rı­nı kar­şı­la­ya­bi­le­cek­le­ri Mık­na­tıs Kre­di ya da kre­di­le­ri­ni öder­ken ka­zan­dı­ran Bi­rik­ti­ren Kre­di gi­bi özel­lik­li ürün­ler sun­duk­la­rı­nı
an­lat­tı. Kre­di­ler yüz­de 0.70 fa­iz­den baş­lı­yor.


Bu haber 1,914 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,144 µs