En Sıcak Konular

Tarım Kredi Kooperatifleri 359 personel alacak

8 Ekim 2013 17:55 tsi
Tarım Kredi Kooperatifleri 359 personel alacak Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Tarım Kredi kooperatiflerinde istihdam edilmek üzere 359 yeni personel alacaklarını açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri 359 personel alacak

 

Dünya 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Tarım Kredi kooperatiflerinde istihdam edilmek üzere 359 yeni personel alacaklarını açıkladı. 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Kutlu, en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, "Devletten tek bir kuruş dahi almadan 350 milyon TL bedelli yatırımlar yaptık. Bu yatırımlarımızla bir yandan kırsal kesimin refah düzeyinin artırılmasında önemli rol oynarken, diğer yandan da yeni istihdam alanları yarattık. Bu manada; 2006 yılından itibaren bini iştiraklerimiz, bin 179’u ziraat mühendisi, bin 83’ü yüksekokul mezunu, 942’si de hizmet alım yöntemi ile olmak üzere toplam 4 bin 304 yeni personel istihdam ettik" açıklamasında bulundu. 

Başvurular 4 Kasım Pazartesi günü sona erecek
Kutlu, Eskişehir Beylikova’da bulunan Tarım Kredi Süt Fabrikasında yaptığı açıklamada yeni istihdam alanları yaratmaya devam ettiklerine dikkat çekerek, 2012 yılında her alanda rekorlar kıran Tarım Kredi Kooperatiflerinin hizmetlerini hız kesmeden ve artırarak devam ettirebilmesi için çeşitli branşlarda 124’ü ön lisans, 120’si lisans mezunu, 115’i de ziraat mühendisi olmak üzere toplam 359 yüksekokul mezunu personel istihdam edeceklerini kaydetti. Kutlu ÖSYM tarafından 22 Eylül 2012 tarihinde yapılmış olan KPSS’ye girmiş ve KPSS 93 puan türünden en az 70 puan alan (2 yıllık) önlisans programı mezunları, 7-8 Temmuz 2012 ile 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılmış olan KPSS’ye girmiş ve KPSS 1,2,3,4,5 puan türlerinin birinden en az 60 puan alan 4 yıllık yüksekokul mezunlarının başvuru yapabileceklerini de ifade etti. 
11 Ekim 2013 tarihinde başlayacak başvuruların 4 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 18.00’de sona ereceğini söyleyen Genel Müdür Kutlu, müracaatların Genel Müdürlüğe veya Tarım Kredi Kooperatiflerinin 16 Bölge Birliğinden birine yapılabileceğini, posta ile yapılan müracaatların ise dikkate alınmayacağını ifade etti. 

KPSS puanı en yüksek olandan başlanarak sıralanacak
Müracaatta dikkat edilecek hususlar ise şu şekilde kaydedildi: 
"Adaylar, iş Talep Formu"nda görev yeri tercihinde bulunurken yalnızca bir görev yeri belirtecek olup, birden fazla tercih yapanların veya birden fazla iş talep formu dolduranların müracaatları geçersiz sayılacak. Adaylar, Bilgi ve Başvuru formunda beyan ettikleri (Lisans mezunu adaylar için 2012 veya 2013-KPSS 1,2,3,4,5 puan türünden en yüksek olanı, ön lisans mezunu adaylar için ise 2012 KPSS P93 puan türünü tercih etmelerine dikkat etmelidirler.) KPSS puanı en yüksek olandan başlanarak sıralanacak olup, her görev yeri ve bölümler için tespit edilen ihtiyacın beş katı aday mülakata çağrılacak. Sıralamada en sonda aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu puana sahip adayların tümü mülakata çağrılacak."


Bu haber 2,106 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,540 µs