En Sıcak Konular

Finansbank'tan ParaPuan'larla hediye POS cihazı

20 Kasım 2013 10:48 tsi
Finansbank'tan ParaPuan'larla hediye POS cihazı Esnafın ihtiyacını dinleyerek onlara özel çözümler geliştiren Finansbank, kazandırdığı ParaPuan’larla POS cihazını hediye ediyor.

Finansbank'tan ParaPuan'larla hediye POS cihazı

 

Bugün

Esnafın ihtiyacını dinleyerek onlara özel çözümler geliştiren Finansbank, kazandırdığı ParaPuan’larla POS cihazını hediye ediyor.

Maliye Bakanlığından onaylı Arçelik, Profilo, Hugin yazar kasa POS firmaları ve onay sürecinde olan diğer yazar kasa şirketleriyle POS yazılımı konusunda işbirliği içinde olan Finansbank, ihtiyaçlara uygun çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, “Yazar kasa POS sahibi olup, Finanbank uygulaması yükleterek aylık ciro sözü veren Finansbank üye işyerleri, kampanya sonuna kadar her ay ParaPuan kazanma şansı elde edebiliyor. Bu avantajlı kampanyalarımız ile müşterilerimiz  cihazlarını bedavaya getirebiliyor, üstelik cazip komisyon oranları ile çalışma fırsatını yakalayabiliyorlar” dedi.

İlk sırada restoranlar var

Ge­çiş­ten ilk etap­ta Mo­bil POS ile sa­tış ya­pan iş­yer­le­ri­nin et­ki­len­di­ği­ni kay­de­den Ay­dın, Bu se­bep­le kampanyalarımıza en çok ka­pı­da öde­me alan, ev­le­re ser­vis ya­pan ve ma­sa­da öde­me alan res­to­ran­la­r ilgi gösterdi. Ayrıca yol ke­na­rında oto­park hiz­me­ti ve­renler de sistemden yararlandı” dedi. 

İhtiyaçları dinledik

1 Eki­m’­den ön­ce iş­yer­le­ri ile dü­zen­li ile­ti­şim için­de ol­duk­la­rı­nı ve on­la­rın ih­ti­yaç­la­rı­nı din­le­ye­rek uy­gun çö­züm­ler üret­tik­le­ri­ni an­la­tan Ay­dın, şöy­le de­vam et­ti: “İş­yer­le­ri­mi­zin Ya­zar­ka­sa PO­S’­a ge­çi­şi­ni ko­lay­laş­tır­dı­ğı­mızı dü­şü­nü­yo­ruz. Bu ko­nu­da olum­lu ge­ri dö­nüş­ler al­dık ve kam­pan­ya­la­rı­mı­za da yo­ğun bir il­gi gös­te­ril­di. Bu il­gi de­vam edi­yor. 

DENİZBANK: 44 bin adet kurulum yaptı

İlk yazar kasa POS cihazı başvuru sahiplerine çekilişle 2 adet Ford Ranger kazandıran Denizbank, esnafı bilinçlendirmek için Türkiye genelinde toplantılar yapmaya başladı. Banka şu ana kadar 44 bin kurulum yaptı. Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun Türkiye ve Dünya’da ilk olan yeni yazar kasa POS uygulamasına esnafın ayak uydurabilmesi için, onlarla birlikte hareket ettiklerini söyleyerek “Yeni dönemle birlikte gelen yeni uygulamanın yeterince anlaşılmadığını fark ettik.

57 bin ön talep var

Bunun için Türkiye genelinde bu değişimin önemini ve faydalarını anlatan büyük kapsamlı toplantılar düzenlemeye başladık” dedi. Bu değişimi gerçekleştirmeyen esnafın1200 liraya varan özel usulsüzlük cezaları ile karşı karşıya kalacağını anlatan Sun, toplantılardan olumlu sonuçlar aldıklarını da ifade etti.  

Denizbank olarak, uygun şartlarda ve ekstra maliyet yaratmadan müşterilere sundukları kampanyalarla 57 bin adet ön talep topladıklarını anlatan Sun  Bunlardan 44 bininin kurulumunun tamamlandığını da dile getirdi.

3 çeşit kampanya

Sun, Denizbank olarak hazırladıkları birbirinden farklı 3 kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:

1. Banka, İş­let­me Kart ile ay­lık 2 bin li­ra har­ca­ma sö­zü ve­re­rek, ya­zar­ ka­sa PO­S’­a üc­ret­siz sa­hip ol­ma avan­ta­jı sağlıyor. İş­let­me Kart ile ya­zar­ ka­sa POS için pe­şin fi­ya­tı­na 36 ay tak­sit im­kâ­nı da bu­lu­nu­yor.

2.Avantaj kapsamında iş­let­me­ler ay­lık ci­ro ta­ah­hü­dü ve ko­mis­yon ora­nı­nı se­çe­rek de ci­ha­za üc­ret­siz sa­hip ola­bi­li­yor­lar. 

3. Ci­haz be­de­li­ni pe­şin öde­ye­rek ya­zar­ ka­sa PO­S’­a sa­hip oluna­bi­li­yor, İşletmeler, uy­gun ko­mis­yon ora­nıy­la ça­lış­ma fır­sa­tı ya­ka­la­ya­bi­li­yor­lar.

GARANTİ BANKASI: KOBİ'lere özel çözümler

Garanti Bankası, yeni mevzuatın ardından, Yazar kasa POS’a geçiş sürecinde, KOBİ’ler için ihtiyaçlarına uygun çözümleri sunuyor. Banka sadece 1. nesil değil aynı zamanda optik okuyucu, online sipariş toplama gibi çözümleriyle, teknolojik altyapısı çok daha gelişmiş 2. nesil cihazları da portföyünde sunuyor.

Denetim kolaylaştı

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Yazar kasa POS’a geçiş sürecinde, KOBİ destek kredisi paketlerimiz, taksit, hediye bonus fırsatlarımız sadece Garanti Bankası’nın üye işyerlerine değil, yazar kasa POS’u satın almış ya da henüz almamış tüm KOBİ’lere fayda sağlıyor” dedi.  Karadere “Hedefimiz, iş hayatının daha modern, verimli ve denetimi kolay hale getirilmesinde etkili olacak bu geçiş sürecine, tüm işletmelerin hızla uyum sağlamasını desteklemek” diye konuştu.

Kullanım desteği Akbank’tan

Akbank, yazar kasa POS için, başta küçük esnaf ve zanaatkârlar olmak üzere, perakende satış yapan tüm işletmelere, “kolay alım ve kullanım” desteği veriyor.

36 ay taksit imkanı

Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın, bu düzenleme ile vergi kaybını daha aza indirmeyi amaçlarken, aynı zamanda vergi yönetimi, KDV mükellefleri ve tüketiciler açısından çok olumlu adım attığına dikkat çekti.

Sindel, hazırladıkları çalışmaları şöyle açıkladı: “Farklı ihtiyaçlara göre iki farklı kampanya hazırladık. İlkinde Yazar Kasa POS’unu Akbank kredi kartıyla alanlara 31 Aralık 2013 tarihine kadar vade farksız 36 ay taksit imkanı sağlıyoruz. Ayrıca birçok KDV mükellefi için ilk adımda zorlayıcı olabilecek kullanım zorluğunu da öngörerek yeni bir yazar kasa POS uygulaması geliştirdik.

KDV mükellefleri cihazlarına yükletecekleri bu uygulamamızla kolay kullanım avantajının yanı sıra uygulamayla ilk işlemlerini yapar yapmaz 50 lira chip-para hediye kazanacaklar.“

Müşteri başına 3 cihaz

Mehmet Sindel ayrıca ci­haz be­de­linin her ay Ak­bank kre­di kar­tı­na chip-pa­ra ola­rak öde­ne­ceğini belirterek “Müş­te­ri ba­şı­na 3 ci­haz­la ve sı­nır­lı adet­ler­le ger­çek­le­şe­cek bu kam­pan­ya­ya baş­vur­mak için müş­te­ri­le­re ace­le et­me­le­ri­ni öne­ri­yo­ru­z” açıklamasında bulundu. 

ŞEKERBANK: Fatura bile ödenecek

Şekerbank, esnafın iş hacmini artırmak için oluşturduğu ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında ‘AÇIK POS’ uygulaması başlatıyor. Bu sistemle esnaf, her ayın 15’inde yapılacak alışverişlerde komisyon ödemeyecek.

Stok takibi de yapılıyor

Şekerbank’ın üye iş yerlerine kurduğu AÇIK POS sayesinde esnafın işleri teknolojik olarak da kolaylaşıyor. POS terminal cihazlarına barkod okuyucu eklenerek, işyeri sahibi iş yerinde yer alan tüm ürünlerin stok takibini kolayca yapabiliyor.

Sis­tem­le an­laş­ma­lı üre­ti­ci ya da te­da­rik­çi fir­ma­lar POS ci­ha­zı üze­rin­den sa­ha sto­ku kon­tro­lü de ya­pa­bi­li­yor. Ci­haz­la es­naf, an­laş­ma­lı ku­rum­la­rın fa­tu­ra­sı­nı da tah­sil ede­bi­li­yor. Şe­ker­bank Ge­nel Mü­dür Yar­dım­cı­sı Ha­lit Yıl­dız, AÇIK PO­S’­un es­naf için bir dev­rim ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek şun­la­rı söy­le­di: “Es­na­fı­mı­zın ka­pı­sı­nı tek­no­lo­ji­ye aça­ca­ğız di­ye söz ver­miş­tik ve şim­di de AÇIK POS ile bu­nu ye­ri­ne ge­ti­ri­yo­ruz. Es­na­fın de­ğer zin­ci­rin­de yer alan bir­çok önem­li ku­rum­la gö­rüş­me­le­ri­miz sürü­yor.”

Mahalleliye nakit para

AÇIK POS cihazı sayesinde esnaf banka kartıyla alışveriş yapan müşterilerine ihtiyaç duyulması halinde anında nakit para da sağlayabiliyor. İşyeri müşterisi, banka kartı ile en az 10 liralık alışveriş yaptığında aynı işlem içinde kalmak koşuluyla en fazla 100 lira nakit para çekebiliyor. Tutar ise ertesi gün esnafın hesabına yatıyor.


Bu haber 2,181 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,877 µs