En Sıcak Konular

Türkiye’yi temsil edecek KOBİ destekçisi aranıyor

11 Mart 2014 09:09 tsi
Türkiye’yi temsil edecek KOBİ destekçisi aranıyor Türkiye’nin 2011 yılından beri dahil olduğu Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Yarışması’nda 2014 için başvurular başladı.

Türkiye’yi temsil edecek KOBİ destekçisi aranıyor

Dünya

Türkiye’nin 2011 yılından beri dahil olduğu Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Yarışması’nda 2014 için başvurular başladı.
Kurallar uyarınca, KOBİ’lere yönelik projeler üreten üniversiteler ve kamu kuruluşlarından 2 tanesi Türkiye’yi temsil edecek. Avrupa Komisyonu’nun sponsorluğunda 2006'dan bu yana düzenlenen yarışmaya, 2011’den itibaren katılan Türkiye, bu yıl da iki kurum veya üniversiteyi aday gösterebilecek. Türkiye’den aday gösterecek kurum olarak belirlenen KOSGEB tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya göre, yarışmaya ulusal, bölgesel veya yerel düzeyde girişimciliğin geliştirilmesine yönelik model ve programlar geliştiren ve uygulayan kurum-kuruluşlar katılabilecek. Yarışmada, girişimcilik ruhunun geliştirilmesi, yeteneklere yatırım yapmak, girişimcilik ortamının geliştirilmesi, işletmelerin uluslararasılaştırılmasının desteklenmesi, kaynak etkinliği ve çevre dostu pazarların gelişiminin desteklenmesi ve sorumlu girişimcilik olmak üzere toplam 6 kategoride ödül verilecek. Bu kategorilerin her biri için başarı ödülü verilecek, ayrıca tüm kategoriler arasında seçilecek en yaratıcı girişimcilik uygulamasına da jüri büyük ödülü verilecek. Başvurular, uygulamanın en az iki yıl boyunca gerçekleştirilmiş, orijinal, yenilikçi ve tekrarlanabilir olması, yerel ekonomiye ve yerel paydaş ilişkilerini geliştirmeye yönelik katkıları açısından değerlendirilecek. Yarışmaya, yerel, bölgesel ve ulusal kamu kurum ve kuruluşları, kamu-özel ortaklıkları ile üniversiteler başvurabilecek.



Bu haber 1,270 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,282 µs