En Sıcak Konular

Seyahat çantaları da "akıllandı"

14 Ocak 2015 17:19 tsi
Seyahat çantaları da LEITZ Complete Seyahat Çantaları, mobil ofis çağının gerektirdiği hızı, esnekliği ve işlevselliği yakalayan yeni bir seri piyasaya sürdü.

Seyahat çantaları da "akıllandı"

 

 

Dünya 

 

LEITZ Complete Seyahat Çantaları, mobil ofis çağının gerektirdiği hızı, esnekliği ve işlevselliği yakalayan yeni bir seri piyasaya sürdü.

Modern çalışanların seyahat sırasındaki ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda tasarlanan LEITZ Complete Seyahat Çantaları, yüksek kalitesi, ergonomik taşıma özelliği, geniş ve akıllı cep dağılımıyla iş seyahatlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

Yoğun iş yaşamının hareketliliğine ayak uyduracak şekilde üretilen çantalar, hafif ve kullanışlı olmalarının yanı sıra her ayrıntıda Business Class seçenekler sunuyor ve boyutları itibarıyla uçak içi kullanım şartlarına birebir uyuyor. Havaalanlarında ve seyahat sırasında pasaport ve kartvizitlere kolay erişim sunan ön cepler yolculara zaman kazandırırken, polar dolguyla desteklenen cepler de hassas yüzeyleri ve mobil cihazların ekranlarını koruyor.

LEITZ Complete Smart Traveler 10” Tablet Taşıma Kılıfı

Tablet ve akıllı telefonlar için tasarlanan bu ince fermuarlı taşıma kılıfı, LEITZ Complete 6413 USB Şarj Cihazınıza yer açıyor ve siz hareket halindeyken bile elektronik aygıtlarınızı şarj edebileceğiniz korunaklı alanlar yaratıyor. 

LEITZ Complete Smart Traveler 10” Tablet Çantası

Seyahatlerinizde mobil cihazlarınızı güvenle taşımanızı sağlayan bu kompakt çanta, akıllı telefonlardan tabletlere, e-kitaplardan A5 dokümanlarına kadar korunması gereken tüm cihaz ve belgelerinizi içine alabilecek kapasitede. Geniş omuz askıları taşıma sırasında üstün konfor sunarken, içerideki 10 adet cep de eşyalarınıza kolay erişim ve mükemmel bir yerleştirme düzeni sağlıyor.

LEITZ Complete Smart Traveler Laptop Çantası

LEITZ Complete Laptop Smart TravelerÇantası, tüm elektronik cihazlarınız ve A4 dosyalarınız için benzersiz bir evrak çantası işlevi görüyor. Yüksek kalite deri işçiliğinin eseri olan göz kamaştırıcı çanta kayışı ve omuz askıları, taşıma kolaylığının yanı sıra havalimanlarındaki el arabalarına rahatlıkla bağlanarak size hareket özgürlüğü sunuyor. Çanta, mini-tablet veya e-kitap okuyucular için düşünülmüş ön cep dahil toplam 18 adet iç cebe ve adaptör ya da kablolar için gerekebilecek bir adet çıkarılabilir keseye sahip. 15,5 inç ve 13,3 inç boyutlarında piyasaya sürülen LEITZ Complete Laptop Smart Traveler Çantası, kablolarınızın birbirine dolanmasını, cihazlarınızın birbirine karışmasını engelleme garantisiyle geliyor.

Leitz Complete Smart Traveler Çek Çek Çanta

LEITZ Akıllı El Bagajı, iş bavulu üreticilerine ve sektöre yön veren işlevselliğe ve tasarım unsurlarına sahip. Uçak içi kullanım şartlarına boyut itibarıyla uyum gösteren el bagajı, mobil cihazlar, A4 dosyalar ve kıyafetleriniz için yeterince geniş ve kullanışlı. LEITZ Akıllı El Bagajı, iki adet metal tekerlek sistemiyle pürüzsüz bir kullanım sağlarken, şık kayışları ve el arabasına kolay bağlanabilme özelliğiyle sizi yarı yolda bırakmıyor. Bölmeli yapısı ve anahtarlık kısmı ise, bavulunuza doğal bir düzen getirerek kıyafetlerinizin buruşmasını engelliyor. 

Leitz Complete Smart Traveler 15,6” Sırt Çantası

Dosyalarınızı, elektronik cihazlarınızı ve kıyafetlerinizi bir arada taşıyabileceğiniz genişlikteki LEITZ Backpack, Complete Serisi'nin en büyük çantası olmakla övünüyor ve ihtiyaç halinde hem sırt çantası hem de el bagajı olarak kullanılabiliyor. Çanta içi düzeni sağlayan 20 iç cep, polar kaplamalarıyla mobil cihazlarınızın ekranlarını ve hassas yüzeyleri koruyacak şekilde tasarlandı. Arkasındaki havalandırma sistemi ise, sıcaklarda ve uzun seyahatlerde hayat kurtarıyor.

Leitz Complete Smart Traveler serisinin tavsiye edilen satış fiyatları:

Smart Traveller Çek Çek Çanta 310 TL+KDV

Smart Traveler 15,6” Sırt Çantası 175 TL+KDV

Smart Traveller Laptop Çantası 15,6” 149 TL+KDV

Smart Traveller Laptop Çantası 13,3” 139 TL+KDV

Smart Traveller Omuz Çantası 139 TL+KDV

Smart Traveller Postacı Çanta 130 TL+KDV

Smart Traveler 10” Tablet Çantası 63 TL+KDV

Smart Traveler 10” Tablet Taşıma Kılıfı 30 TL+KDV


Bu haber 2,020 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,452 µs