En Sıcak Konular

Bayram kredisi yarışı başladı!

9 Haziran 2016 10:53 tsi
Bayram kredisi yarışı başladı! Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla bankalar bayram kredisi avantajlarıyla tüketiciye çeşitli fırsatlar sunuyor. Bankaların bayram kredisi yarışında faizler yüzde 1.20`den başlıyor.

Bayram kredisi yarışı başladı!

 

Ülke Haber 

 

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla bankalar bayram kredisi avantajlarıyla tüketiciye çeşitli fırsatlar sunuyor. Bankaların bayram kredisi yarışında faizler yüzde 1.20`den başlıyor.

Her bayram öncesi gelenek haline gelen bayram kredileri bu senede çeşitli fırsatlarla tüketicinin tercihine sunuluyor. Bayram kredileri, düşük faizler, dosya masrafları, vade ve ödeme şekillerinde kolaylıklarla tüketiciler için cazip hale getiriliyor. Bankaların bayram kredisi yarışında faizler yüzde 1.20'den başlıyor.
Kolay ödeme seçenekleriyle tüketicilerin yorulmadan ödeme yapabilmesi için farklı ödeme seçenekleri sunan bankalar, kampanya bünyesinde ödeme erteleme seçeneklerini de barındırıyor.
İŞTE BANKALARIN KREDİ SEÇENEKLERİ:

TEB:  Türk Ekonomi Bankası harcamaların arttığı bayram döneminde özel ihtiyaç kredisi fırsatlarıyla kampanyalar düzenliyor. “3000 TL Kampanyası” ile 3 bin TL’ye kadar 12 ay vade %1,20 faizle tüketicilerin nakit ihtiyacını karşılayan TEB, 3 ay ötelemeli “Bayram Kampanyası” ile de 36 aya kadar ödeme seçenekli nakit ihtiyaçlarında %1,38 faiz uyguluyor. Kampanyalar 4 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek.
İŞ BANKASI: Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası bayram yaklaşırken her türlü nakit ihtiyaç için cazip koşullarla kredi imkânı sunuyor. 12 Temmuz 2016’ya kadar sürecek kampanya kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde yalnızca 6 TL taksitle 5.000 TL kredi kullanılabiliyor. Kampanyada 50.000 TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor.
YAPI KREDİ: Yapı Kredi, Ramazan süresince akraba ziyaretleri, bayram alışverişi, bayram tatili hazırlıkları için nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere bayrama özel bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, 6 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında, günde yalnızca 10 TL ödeyerek 36 ay vade ile 9000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecekler.
DENİZBANK:  Kampanyaya katılım şartı olarak bir adet otomatik ödeme talimatı vermeyi zorunlu kılan Denizbank, kampanya kapsamında müşteri isteğine bağlı olarak 2 ay taksit erteleme yapacağını duyurdu. 10 Temmuz 2016'ya kadar sürecek olan kampanyada 55 bin TL’ye kadar kredi verecek olan Denizbank, 36 aya varan vade fırsatlarını da tüketiciye sunuyor.


Bu haber 1,327 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,983 µs