En Sıcak Konular

BES’e ‘otomatik’ katılmak isteyenlerin sayısı artıyor

23 Aralık 2016 14:54 tsi
BES’e ‘otomatik’ katılmak isteyenlerin sayısı artıyor NN Hayat ve Emeklilik’in araştırmasına göre, BES’te otomatik katılımın bilinirliği ve sisteme güvenenler artıyor. Sisteme dahil olmak isteyenlerin oranı temmuzda yüzde 38’ken, ekim ayında yüzde 42 olarak hesaplandı.

BES’e ‘otomatik’ katılmak isteyenlerin sayısı artıyor

Star 

NN Hayat ve Emeklilik’in araştırmasına göre, BES’te otomatik katılımın bilinirliği ve sisteme güvenenler artıyor. Sisteme dahil olmak isteyenlerin oranı temmuzda yüzde 38’ken, ekim ayında yüzde 42 olarak hesaplandı.

NN Hayat ve Emeklilik adına Nielsen tarafından Temmuz 2016’da yapılan araştırma, BES’te otomatik katılıma dahil olmak istemeyenlerin veya kararsız kalanların gerekçesinin ‘sisteme karşı güvensizlik’ olduğunu göstermişti. Bu sonuçlara göre yürütülen bilgilendirme aktiviteleri sonrasında ekimde yapılan araştırma, otomatik katılımı duyanların ve sisteme güvenenlerin oranında artış olduğunu ortaya koydu. Temmuzda Otomatik Katılım Güven Endeksi yüzde 31’ken, ekimde yüzde 51 oldu.

SİSTEME GÜVEN ARTIYOR

Araştırmanın en dikkat çeken sonuçlarından biri de sisteme dahil olmak isteyenlerin oranının temmuzda yüzde 38’ken ekimde yüzde 42 olması. Temmuzda 10 kişiden 4’ü sistemde uzun süreli kalacağını söylerken, ekimde 10 kişiden 5’i ‘uzun süreli kalırım’ cevabını verdi. Bu sonuç, gerekli bilgilendirmelerin yapılması ve sistemin avantajlarının anlatılması halinde her iki grupta yer alan çalışanların görüşlerinin olumlu yönde değiştirdiğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

Hızlıyız, kârlıyız deneyimliyiz

NN Hayat ve Emeklilik CEO'su Frank Eijsink “Otomatik katılımda neden NN Hayat ve Emeklilik derseniz, ‘çünkü hızlıyız, kârlıyız ve deneyimliyiz.’ Hızlıyız, çünkü 4 adımlı kayıt sistemimizle, mobil ve internet şubelerimizle, uzmanlarımızla, destek hattımız ve yardım masamızla müşterilerimize hizmet sunmaya her an hazır ve istekliyiz. Kârlıyız, çünkü 31 Ekim itibarıyla son 5 yıllık fon performansımız sektör ortalamasının yüzde 5 üzerinde, altından yüzde 28, Euro’dan yüzde 18 ve vadeli mevduattan yüzde 4 daha fazla kazandırdık. Ayrıca sektörün en kapsamlı sadakat programı ‘Önce Sen’ dünyası ile müşterilerimize ayrıcalık ve avantajlar sunuyoruz. Deneyimliyiz, çünkü arkamızda 170 yıllık köklü bir geçmişi, sermaye gücüyle Avrupa birincisi, Romanya ve Polonya gibi ülkelerde otomatik katılımda pazar lideri olan NN Group var” dedi.


Bu haber 1,187 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,352 µs