En Sıcak Konular

TİM'de başkanlık yarışı kızıştı

12 Haziran 2018 11:03 tsi
TİM'de başkanlık yarışı kızıştı TİM'de 30 Haziran'da yapılacak başkanlık yarışı kızıştı.

TİM'de başkanlık yarışı kızıştı

Geçtiğimiz günlerde Oğuz Satıcı'nın adaylığını açıklamasının ardından, TİM başkanlığı için Tahsin Öztiryaki de aday olduğunu açıkladı.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki, 30 Haziran 2018 Cumartesi günü gerçekleşecek olan TİM Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olacağını açıkladı.İhracatçı birlikleri yönetim kurulu üyeleri, başkanları ve delegelerle sürekli iletişim halinde olduğunu ve onlardan da adaylığı konusunda destek aldığını aktaran Öztiryaki, “Bugüne kadar çeşitli görevlerde başkanlıklar yaptım. 4 senedir de TİM Başkan Vekilliği'nde görevindeyim. Diğer adaylar da sevdiğimiz, değer verdiğimiz, bu görevi hakeden insanlar. Herhangi bir seçim dolaşması yapmadım. Ancak görevim gereği ihracatçı birlikleriyle sürekli iletişim halindeyim. Onların da başkan olmam için destekleri var. Faydalı olabileceğimi düşündüğüm ve projelerimizi hayata geçirmek için adaylığımı açıklıyorum” dedi.

TİM'de 30 Haziran'da yapılacak başkanlık yarışına Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki'nin ardından İsmail Gülle de katıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) başkanlık koltuğu için aday sayısı üçe çıktı. TİM Tekstil Sektör Kurulu Başkanı İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İsmail Gülle, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği toplantıda hem adaylığını duyurdu hem de projelerini paylaştı.

Gülle, "Öncelikle hedefimiz ihracatın kilogram değerini 4 dolar seviyesine çıkaracak atılımlar için vizyon oluşturmak. Ayrıca ihracatçı sayısı yüz binlerle anılacak bir Türkiye hedefimiz var.Çünkü amacımız dış ticaret fazlası veren Türkiye'dir. Bundan sonra ihracatçının sağladığı kaynakları doğrudan ihracatçının hizmetine sunacağız, sorunları çözen ve vizyon oluşturan insan kaynağı ile geleceğe doğru yürüyeceğiz. İhracatçının gücüyle yaratılan ne varsa ihracatçıya misliyle vereceğiz" dedi.

30 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerde daha önce başkanlığa Oğuz Satıcı ve Tahsin Öztiryaki aday olmuştu.

Öte yandan, toplantıya katılan TOBB Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, GATHİB Başkanı Fikret Kileci, Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, ATHİB Başkan Yardımcısı Zeki Kıvanç, İTHİB Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ve Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçı Birlikleri Başkan Yardımcısı Başaran Bayrak, İsmail Gülle'ye destek verdiklerini açıkladı. 



Bu haber 953 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,306 µs