En Sıcak Konular

Ruslar artık sağlık için gelecek

14 Mart 2019 08:47 tsi
Ruslar artık sağlık için gelecek Aralarında tur organizatörleri ile hastane ve estetik merkezi yetkililerinin de bulunduğu 30 kişilik Rus heyeti Dalaman, Çeşme, Balçova, İzmir ve İstanbul’da kaplıca, termal tesis ve sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

Ruslar artık sağlık için gelecek

DÜNYA 

Aralarında tur organizatörleri ile hastane ve estetik merkezi yetkililerinin de bulunduğu 30 kişilik Rus heyeti Dalaman, Çeşme, Balçova, İzmir ve İstanbul’da kaplıca, termal tesis ve sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu.


Türkiye’ye gelen Rus turistlerin sayısı 6 milyonu aştı. 2019’a yönelik rezervasyon ve ön görüşmeler ise sıcak denizlere merakıyla tanınan Rusların yeni sezonda Türkiye’deki sağlık tesislerine yöneldiklerini ortaya oyuyor.

Geçtiğimiz günlerde aralarında tur organizatörleri ile hastane ve estetik merkezi yetkililerinin de bulunduğu 30 kişilik Rus heyeti Dalaman, Çeşme, Balçova, İzmir ve İstanbul’da kaplıca, termal tesis ve sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. Termal Sağlık ve Turizm Derneği’nin (TESTUD) organizasyonuyla Türkiye’ye gelen heyet, sağlık turizmine yönelik geliştirilen özel paketleri inceledi.

TESTUD Başkanı Yavuz Yılık, ziyaretçilerin Türkiye’nin sağladığı imkanlardan çok memnun kaldıklarını belirtti. Özellikle tur operatörlerinin Türkiye’ye yönelik özel paket satışı konusunda çok istekli olduklarını kaydeden Yılık, termal sağlık turizmi potansiyelini yerinde görmek isteyen gelen Rus heyetinin bu alandaki potansiyele hayran kaldığını söyledi. 2019’un Türkiye-Rusya Kültür ve Turizm Yılı ilan edildiğini hatırlatan Yılık, dernek olarak kendilerinin de
Rusya’ya ağırlık verdiklerini anlattı. Yılık, bu kapsamda belirli aralıklarla Rusya’ya ziyarette bulunarak Türkiye’yi anlattıklarını ifade etti.

Rusya’ya yönelik özel çalışma çerçevesinde ikinci Rus heyetini ağırladıklarını belirten Yavuz Yılık, “Rus Heyet, ülkemizin termal zenginliklerini ve başarılı sağlık uygulamalarını gördükçe çok şaşırdı. Heyet içinde yer alan Rus acente ve operatörleri, Türkiye’ye en kısa zamanda paket ve tur satmak istediklerini belirttiler” diye konuştu.


Bu haber 1,036 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,555 µs