En Sıcak Konular

Hazırgiyimciler rekabette fark yaratmak için eğitime odaklandı

29 Mart 2019 09:07 tsi
Hazırgiyimciler rekabette fark yaratmak için eğitime odaklandı Dünyanın 5. büyük tedarikçisi olan Türk hazır giyim sektörünün küresel ticaretteki payını artırmak için faaliyetlerini sürdüren Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), eğitim seminerlerine de hız kesmeden devam ediyor.

Hazırgiyimciler rekabette fark yaratmak için eğitime odaklandı

DÜNYA 

Bugüne kadar bini aşkın katılımcı sayısı ile sadece 2018 yılında 100’e yakın eğitim düzenleyerek hazır giyim sektörünün gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayan UHKİB, 2019’un Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplam 27 başlıkta alanında uzman isimlerle eğitim semineri düzenlemeye hazırlanıyor.

Dünyanın 5. büyük tedarikçisi olan Türk hazır giyim sektörünün küresel ticaretteki payını artırmak için faaliyetlerini sürdüren Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), eğitim seminerlerine de hız kesmeden devam ediyor.
Türk hazır giyim sektörünün yüksek katma değerli ihracatın öncüsü yapma hedefiyle her yıl çeşitli başlıklarda 100’e yakın eğitim semineri gerçekleştiren UHKİB, önümüzdeki Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında; imaj yönetiminden temel yönetim becerilerine, teknik ve yerinde uygulamalı eğitimlerden bireysel farkındalık olarak toplam 27 başlıkta eğitim düzenleyecek.

“Payımızı artırmalıyız”
Özellikle küresel arenada hazır giyim sektörünün 500 milyar dolar gibi ciddi bir ticaret potansiyeli olduğunun altını çizen UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir, “Türk hazır giyim sektörünün küresel pastadan aldığı pay bugün itibariyle yüzde 3,4 oranında. Her geçen gün gelişen ve küresel piyasalardaki ağırlığını artıran Türk markalarının bu pastadan daha fazla pay alması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda markalarımızı rekabetin oldukça yoğun yaşandığı uluslararası pazarlarda söz sahibi yapmak için eğitim seminerlerine ayrıca önem veriyoruz. Firmalarımızın hem yönetici kadrolarına, hem de mavi yaka personellerine yönelik eğitimler düzenliyor, hemen hemen her konuda alanında uzman isimlerle buluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Gündemir, düzenledikleri eğitim seminerleriyle sektörün ve firmaların rekabetçi yapılarına katkı sağladıklarını da kaydetti.


Bu haber 843 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,034 µs