En Sıcak Konular

Mercedes Benz’den ilk kompakt sedan

17 Haziran 2019 10:17 tsi
Mercedes Benz’den ilk kompakt sedan Mercedes Benz, kompakt sınıftaki ilk sedan otomobili Mercedes Benz A-Serisi Sedan'ı pazara sundu.

Mercedes Benz’den ilk kompakt sedan

DÜNYA 

Mercedes Benz, kompakt sınıftaki ilk sedan otomobili Mercedes Benz A-Serisi Sedan'ı pazara sundu. Yeni modelin, 2019 toplam satışlarının en az yüzde 10’luk dilimini oluşturması ve markaya liderlik kazandırması hedefleniyor.

Mercedes-Benz’in kompakt sınıftaki ilk sedan otomobili ve sınıfının en yeni üyesi A-Serisi Sedan, Türkiye’de yollara çıkıyor. 246 bin 100 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Haziran ayından itibaren satışa sunulan A-Serisi Sedan’ın, 2019 yılı toplam satışlarının en az yüzde 10’luk dilimini oluşturması ve Mercedes-Benz’e Premium kompakt sınıf liderliğini yeniden kazandırması bekleniyor. Sınıfının standartlarını yeniden belirleyen yeni sedan, yapay zekâ kullanımının yanı sıra omuz, dirsek ve baş mesafesinde ortalamanın üzerindeki geniş iç mekânı ile dikkat çekiyor.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi Sedan’ı Türkiye pazarına tanıtmak amacıyla 13 Haziran’da İstanbul’da Swissotel’de bir basın lansmanı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, A-Serisi’nin Mercedes-Benz markasını otomotivden mobilitiye taşıyan bir seri olduğunu belirterek, “A-Serisi ile Mercedes-Benz konforu ve teknolojisini daha ulaşabilir seviyeye taşıyarak her yaşı içine alan, kendimize özgü bir jenerasyonu oluşturduk. A-Serisi Hatchback’in sahip olduğu üstün özellikleri sayesinde geçtiğimiz dönem premium kompakt segmentte başarılı sonuçlar elde ettik. Şimdi de değişimin başka bir önemli hamlesi olan A-Serisi’nin sedan modeli ailemize katılıyor. A-Serisi, en son teknolojisini sedan konforu ile buluşturuyor” dedi. 

Sedan araçların Türkiye pazarında geniş bir hacme sahip olduğunu, markanın da  kompakt sınıftaki ilk sedan modeli yeni A-Serisi Sedan ile premium otomobil segmentindeki liderliğini güçlendirerek korumayı hedeflediğini vurglayan  Bekdikhan, “Haziran ayı itibarıyla satışa sunduğumuz Yeni A-Serisi Sedan’ın 2019 yılı satışlarımızın en az yüzde 10’luk dilimini oluşturmasını bekliyoruz. Aracımızın Türkiye pazarı için başta gelen modellerden biri olacağına inanıyoruz.” dedi. 2019’da daralan pazara rağmen Ocak-Mayıs ayları arasında, önceki 3 senede olduğu gibi toplam Premium otomobil pazarındaki liderliği korumayı sürdürdüklerini belirten Bekdikhan, “A-Serisi Sedan’ın da etkisiyle Premium kompakt sınıftaki liderliğimizi bu yıl da sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


Bu haber 906 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,695 µs