En Sıcak Konular

Tarımın yenilikçi fuarı sektör satışlarını artırmak için kapılarını açtı

8 Ekim 2019 17:21 tsi
Tarımın yenilikçi fuarı sektör satışlarını artırmak için kapılarını açtı Modern tarımın tüm süreçlerinin ele alındığı Burtarım 2019 ve Bursa 12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları fuarları kapılarını açtı.

Tarımın yenilikçi fuarı sektör satışlarını artırmak için kapılarını açtı

DÜNYA 

Modern tarımın tüm süreçlerinin ele alındığı Burtarım 2019 ve Bursa 12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları fuarları kapılarını açtı.

Güçlü ve sürdürülebilir tarım uygulamalarının en son örneklerinin sergilendiği ve ülkemizde düzenlenen tüm tarım fuarları arasında 7 iklim kuşağına uygun yelpazenin sergilendiği tek fuar olma özelliğini taşıyan Burtarım 2019 Bursa 17. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarları; çiftçileri 50 bin metrekarede tarım ürünleriyle buluşturuyor.

14 ülkeden 275 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ve yaklaşık 300 bin ziyaretçi beklentisiyle kapılarını açan fuarda, traktörden tohuma, hayvancılık ekipmanlarından sulama sistemlerine, tarımsal mekanizasyondan zirai ilaçlama yöntemlerine kadar geniş ürün grupları dikkati çekiyor. Öte yandan sergilenen ürünlerle yerli ve milli vurgusu yapılan fuarlarda, modern tarımın tüm süreçlerini gözler önüne sunuluyor. Katılımın ücretsiz olduğu fuarlar, 12 Ekim tarihine kadar ziyarete açık kalacak. Fuarlar; Bulgaristan, Cezayir, Çin, Etiyopya, Fas, Filistin, Fransa, Gana, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İspanya, İtalya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mali, Mısır, Moldova, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Somali, Sudan, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Yemen ve Yunanistan başta olmak üzere 55’in üzerinde fazla ülkeden organize edilen 1000’in üzerinde iş insanına ev sahipliği yapacak.

Fuarda konuşan Tüyap AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Tarım ve hayvancılık alanlarında güçlü bir modernleşme yaşanırken, sektör profesyonelleri tarım ve hayvancılık modernizasyonu için teknolojik hizmetlerin tanıtıldığı platformlara ihtiyaç duyuyor. Bu anlamda Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları ihtiyaçların karşılanması noktasında bir sektör buluşması haline gelmeye devam ediyor’’ dedi.


Bu haber 856 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,807 µs