En Sıcak Konular

Yurtta hava durumu

3 Ekim 2014 10:28 tsi
Yurtta hava durumu Arife ve bayramın 1. günü Türkiye'nin kuzey kesimleri bulutlu, rüzgarlı ve serin, ara ara hafif yağmurlu olacak.

Yurtta hava durumu

 

 

Ntv

 

Arife ve bayramın 1. günü Türkiye'nin kuzey kesimleri bulutlu, rüzgarlı ve serin, ara ara hafif yağmurlu olacak. Sıcaklıklar 3-4 derece azalıyor. Güney kesimlerde ise hava açık, rüzgar hafif esecek. 

İstanbul 2 gün kuvvetli poyrazla serin ve çoğunlukla bulutlu, Cumartesi hafif yağmur olabilir. 19 derece olan sıcaklık cumartesi 17 dereceye inecek. Ankara'da Pazar'a kadar hava güneşli, sıcaklık artıyor, 20-22 derece. Pazartesi-Salı başkentte yağmur var, sıcaklık da düşecek. izmir az bulutlu, 26 derece. pazartesi izmir'de de yağmur bekleniyor. bursa bulutlu, 22, adana açık ve 29 derece.

Marmara, Cuma ve Cumartesi'yi kuvvetli poyrazla serin ve bulutlu geçirecek. Bazı kentlerde kısa süreli hafif yağmur görülebilir. Cumartesi hava 3-4 derece daha serin. Pazar rüzgarın hafiflemesiyle sıcaklık bir miktar artacak, güneş de görülebilir. 
İç anadolu'da güneşli ve ılık hava bayramın 2. gününe kadar devam edecek. Sıcaklık 22-23 dereceye çıkacak. bayramın 3. ve 4. günü ise yağmur var, hava serinleyecek.
Ege'de de bayramın 2. gününe kadar güneşli ve fazla üşütmeyecek bir hava var. Sıcaklık sadece 2-3 derece düşüyor. Kıyılarda sıcaklık 23-24 derece civarında. Ancak bayramın 3. günü hava bulutlanabilir ve yağmur geçişleri görülebilir. 
Akdeniz'de güneşli günler devam ediyor. Sıcaklık 30 dereceye yakın, deniz suyu sıcaklığı ise hala 27 derece. Pazartesi sadece Batı Akdeniz'de hafif yağmur olabilir. Güneydoğu'da ise bayram boyunca hava güneşli, sıcaklık 25 derecenin üzerinde.
Doğu Anadolu'da arife günü sadece Van, Hakkari arasında yağış var. Bayramın 1. günü ise Erzurum, Kars ve Ağrı'da da yağış bekleniyor. Ama sonraki günlerde önemli bir yağış görülmeyecek. 
Karadeniz kuvvetli poyrazla serin ve biraz bulutlanıyor, 2 gün boyunca Doğu Karadeniz'de görülecek hafif yağışlar pazartesi bölge geneline yayılacak ve kuvvetlenecek.


Bu haber 1,163 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,588 µs