En Sıcak Konular

Yurtta hava durumu

9 Ekim 2014 14:59 tsi
Yurtta hava durumu İstanbul'da termometreler 21 dereceyi gösterse de sert poyraz sıcaklığı 17-18 derece hissettiriyor.

Yurtta hava durumu

 

 

Ntv 

 

Sıcaklıklar ülke genelinde bu hafta ve önümüzdeki hafta boyunca da yaklaşık 10 gün mevsim ortalamalarında seyredecek. Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'de sert poyraz hissedilen sıcaklıkları biraz düşürüyor. Yağışlar ise bugünlerde Batı Akdeniz çevresini etkileyecek. En doğuda da hafif yağmurlar var.

İstanbul'da termometreler 21 dereceyi gösterse de sert poyraz sıcaklığı 17-18 derece hissettiriyor. Hava parçalı bulutlu. Ankara az bulutlu, gündüz 22, gece 8 derece. İzmir'de 2 gündür yoğun olan bulutlar Perşembe dağılıyor. Sıcaklık 27 derece. Bursa 24, Adana 30 derece. Cuma Adana'da hava daha bulutlu.

Marmara'da önümüzdeki 10 gün daha sıcaklık 20-24 derece arasında. Hava ılık olsa da sert poyraz üşütecek. Gökyüzü çoğunlukla bulutlu, güneş de görülüyor. Kocaeli-Sakarya arasında kısa süre yağmur olabilir. 

İç Anadolu'da ılık hava hafta boyunca devam edecek. Sıcaklıklar 22-23 dereceyi buluyor. Hava parçalı bulutlu. Bu bölgede hafta sonu hafif yağmurlar görülebilir.

Ege'nin güneyi önümüzdeki günlerde de ara ara bulutlu olacak. Hafta sonu Güney Ege'de yağmur olasılığı da var. Kuzey Ege'de ise hava parçalı bulutlu ama rüzgarlar kuvvetli esiyor. Sıcaklık kıyılarda 27-28 derecelerde. 

Akdeniz'de sıcaklıklar yazdan kalma, yine 30 derecenin üzerinde. Ancak önümüzdeki 5 gün boyunca Batı Akdeniz'de yağmur geçişleri var. Güneydoğu'da ise hava az bulutlu, ama Cuma'dan Pazar'a kadar Güneydoğu'da da yağmurlar etkili olacak. 

Doğu Anadolu'da ise yağış Erzurum, Kars, Van, Hakkari boyunca bölgenin en doğusunda görülecek. Orta kesimlerde hava parçalı bulutlu, Malatya 27, Erzurum 17 derece. 

Karadeniz'de Rize, Artvin arasında çok hafif yağmurlar sürüyor. Bölgenin geri kalanında hava parçalı bulutlu. Sıcaklık ise yüksek, Bolu ve Trabzon 21, Samsun 20 derece.


Bu haber 1,231 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,009 µs