En Sıcak Konular

Yurtta hava durumu

23 Ekim 2014 16:38 tsi
Yurtta hava durumu Havanın soğumasıyla yağış şiddetlenecek.

Yurtta hava durumu

 

 

Ntv 

 

Batı kesimler Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışların etkisine giriyor. Kıyı Ege'de yağışla beraber fırtına da etkili olacak. Ancak sıcaklıklar yine ülke genelinde yüksek değerlerde. Hafta sonuna dikkat! Batıdaki yağmurlar şiddetlenerek olumsuzluklara yol açabilir.
  
İstanbul bugün lodosla ılık, sıcaklık 24 derece ama hafif yağmur başlıyor. Hafta sonu hava yine kötüleşecek. Havanın soğumasıyla yağış şiddetlenecek. Ankara az bulutlu, 20 derece. İzmir'de lodos yönlü fırtınaya dikkat, yağmur da öğleden sonra kuvvetlenecek. Sıcaklık 21 derece. Bursa'da yağmur akşama doğru başlayacak, Adana ise Cuma günü yağmurlu.

Marmara'da yağmur önce Çanakkale, Trakya dolaylarında başlayacak ve aynı kesimde lodos da kuvvetlenecek. Bölgenin doğusuna ise yağış akşama doğru geliyor. Hafta sonuna dikkat! Olumsuz hava şartları var, yağmur şiddetlenecek, hava 6-7 derece soğuyacak. Trakya'da sulu kar bile olabilir.

İç Anadolu'da lodos ayazın etkisini hafifletiyor. Gündüz Eskişehir 22, Kayseri ve Konya 19 derece, gece ise Sivas 5, Niğde 3 dereceye kadar inecek. Cuma öğleden sonra bu bölge de yağışların etkisine giriyor. 

Kıyı Ege'de yaşayanlar fırtınaya dikkat! Edremit Körfezi, Çeşme, Bodrum, Marmaris boyunca lodosun hızı yer yer saatte 65-70 km'ye çıkacak. Kıyılarda sağanaklar Pazar'a kadar 4 gün ara vermeden sürecek. Cuma günü İç Ege'de de yağış var. 

Akdeniz'de Perşembe yağış Isparta, Antalya, Burdur çevresinde başlıyor. Cuma-Pazar arasında yağış Akdeniz'in tamamına yayılacak. Güneydoğu parçalı bulutlu, sıcaklık 20 derece.
Doğu Anadolu'da gündüzler ılık ama geceler ayazın etkisinde geçiyor. Gece Erzurum 1 derece. Gündüz ise Erzurum 15, Malatya 17 dereceye çıkacak. Yağış ise Pazar günü geliyor.
Karadeniz parçalı bulutlu, lodosla sıcaklık yüksek, Zonguldak 24, Samsun 22 derece. Cuma günü Batı Karadeniz'de yağmur başlıyor. Hafta sonu hava 6-7 derece soğuyacak.


Bu haber 1,224 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,640 µs