En Sıcak Konular

E-ticareti THY uçuracak

2 Ekim 2017 09:32 tsi
E-ticareti THY uçuracak Dünyada 2 trilyon dolar büyüklüğe sahip e-ticaretten 20 milyar TL pay alan Türkiye rakamı artırmak için atağa kalkarken, Türk Hava Yolları’na bağlı Turkish Kargo da atağa kalktı.

E-ticareti THY uçuracak

Star 

Dünyada 2 trilyon dolar büyüklüğe sahip e-ticaretten 20 milyar TL pay alan Türkiye rakamı artırmak için atağa kalkarken, Türk Hava Yolları’na bağlı Turkish Kargo da atağa kalktı.

“Hava kargonun geleceği, elektronik ticaret ve kargo taşımaları olacak” diyen Turkish Kargo Orta ve Güney Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Tarık Parlak, “Turkish Kargo olarak Türkiye’nin 2023 hedefi kapsamında dünyadaki ilk 5 kargo şirketinden biri olmayı hedefliyoruz. Bu amaçla ekspres ve posta taşımalarında hem yolcu hem de kargo uçaklarını kullanıyoruz. 15’i kargo olmak üzere 328 uçakla taşımacılık yapan Turkish Kargo, 777 ve 747 kargo uçaklarını da gelecekte filosuna katacak” dedi. Turkish Kargo olarak İsviçre’nin Cenevre şehrinde düzenlenen ve 130 ülkeden 3 bin 500 kişinin katıldığı Post-EXPO 2017’de stand açtıklarına belirten Parlak, fuar kapsamında katılımcı ülkelerin posta idareleri, ekspres kargo ve sektöre lojistik hizmet sağlayan firmalarla görüşmeler yaptıklarını söyledi.

2023’TE İLK BEŞTE OLACAĞIZ

Turkish Kargo’nun ikili anlaşmalarla dünyanın her yerine taşımacılık yaptığını anlatan Parlak, bu yıl, geçen yıla oranla yüzde 20’den fazla büyüyen firmanın bu trendi artırarak sürdüreceğini söyledi. PTT AŞ ile kargo taşımacılığı alanında yaptıkları iş birliğinin yurt dışındaki taşımacılıkta iş birliğine devam edeceklerini belirtti. Dünyada posta taşımacılığında en hızlı büyüyen şirketin Turkish Kargo olduğunun altını çizen Parlak, 2018’de ilk fazı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı ile şirketin sektördeki konumunun daha da güçleneceğini dile getirdi. Parlak,  Turkish Kargo’nun 2023 hedefleri kapsamında taşımacılıkta dünyadaki payını yüzde 5’e yükselterek, globalde ilk 5 firma arasına gireceğini söyledi.


Bu haber 1,078 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,396 µs