En Sıcak Konular

LC Waikiki'den Batman'da 400 kişiye istihdam

20 Aralık 2013 11:08 tsi
LC Waikiki'den Batman'da 400 kişiye istihdam LC Waikiki'den Batman'da 400 kişiye istihdamLC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, Doğu ve Güneydoğu yatırımlarına ağırlık vereceklerini söyledi. Küçük, Batman’da kurdukları üretim merkeziyle 400 kişiye istihdam sağlaya- caklarını belirtti.

LC Waikiki'den Batman'da 400 kişiye istihdam

 

Bugün

LC Waikiki'den Batman'da 400 kişiye istihdamLC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, Doğu ve Güneydoğu yatırımlarına ağırlık vereceklerini söyledi. Küçük, Batman’da kurdukları üretim merkeziyle 400 kişiye istihdam sağlaya- caklarını belirtti.

Ha­zır­gi­yim sek­tö­rü­nün önem­li mar­ka­la­rın­dan LC Wa­iki­ki, Bat­ma­n’­da tri­ko üre­tim mer­ke­zi ku­ru­yor. LC Wa­iki­ki Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Va­hap Kü­çük, Do­ğu ve Gü­ney­do­ğu il­le­ri­ne ya­tı­rı­ma ağır­lık ver­dik­le­ri­ni söy­le­di.

‘Ma­ğa­za için yer ba­kı­yo­ru­z’

Bu kap­sam­da bir haf­ta ön­ce Mu­ş’­ta ma­ğa­za aç­tık­la­rı­nı ifa­de eden Va­hap Kü­çük, “Tun­ce­li ve Bin­göl gi­bi il­ler­de de ma­ğa­za aç­mak için yer ba­kı­yo­ruz. Bu­nun dı­şın­da Bat­ma­n’­da tri­ko üre­ti­mi­ne baş­la­dık. Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si­’n­de bir yer ki­ra­la­dık ama ay­nı za­man­da ar­sa­sı­nı da sa­tın al­dık. Bu ara­zi üze­rin­de in­şa­at ya­pıp ge­niş­le­te­ce­ğiz. Bu fab­ri­ka­mız­da yak­la­şık 400 ki­şi­ye is­tih­dam sağ­la­ya­ca­ğı­z” de­di.

Tür­ki­ye­’de 380, yurt­dı­şın­da da 60 ma­ğa­za­la­rı bu­lun­du­ğu­nu kay­de­den Kü­çük, “2014 yı­lın­da 60 yur­ti­çin­de, 25 de yurt­dı­şın­da ye­ni ma­ğa­za aça­ca­ğız. 20 bin 500 ci­va­rın­da ça­lı­şa­nı­mız var ve bu ye­ni ma­ğa­za­lar­la be­ra­ber 2 bin ki­şi­yi da­ha işe ala­ca­ğı­z” di­ye ko­nuş­tu. Pe­ra­ken­de sek­tö­rün­de­ki şir­ket sa­tın al­ma­la­rı­nı ve bir­leş­me­le­ri­ni hem ül­ke adı­na hem de sek­tör adı­na olum­lu bul­duk­la­rı­nı ifa­de eden Kü­çük şöy­le ko­nuş­tu:

“Fir­ma­la­rı­mı­zın iş­let­me ser­ma­ye­si kuv­vet­le­ni­yor, ku­rum­sal­laş­ma adı­na olum­lu bir adım atıl­mış olu­yor ve yurt­dı­şın­da­ki know-ho­w’­ın ül­ke­mi­ze gel­me­si açı­sın­dan da olum­lu ge­liş­me­ler bun­lar. Mar­ka­la­rın sür­dü­rü­le­bi­lir­li­ği ko­nu­sun­da önem­li bir ka­za­nım. An­cak bi­zim or­ta va­de­de or­tak­lık gi­bi bir ça­lış­ma pla­nı­mız yok.”

Genç tasarımcılara ödül

LC Wa­iki­ki, bu yıl ilk kez ‘Ye­ni­lik Sen­si­n’13 Mo­da Ta­sa­rım Ya­rış­ma­sı­’ dü­zen­le­di. Ya­rış­ma­da de­re­ce­ye gi­ren genç ta­sa­rım­cı­la­ra ödül­le­ri ve­ril­di. Ödül tö­re­nin­de ko­nu­şan Va­hap Kü­çük, “Ta­sa­rım ve Ar-Ge’­ye önem ver­me­di­ği­miz sü­re­ce sek­tör­de re­ka­bet ede­me­ye­ce­ği­mi­zi bi­li­yo­ruz. Bu yüz­den de genç­ler­den des­tek alıp on­la­rı da des­tek­li­yo­ru­z” de­di. Ta­sar­la­dı­ğı mont­la jü­ri ta­ra­fın­dan bi­rin­ci se­çi­len Tuğ­çe Yıl­dı­rım, 10 bin li­ra­lık ödü­lün de sa­hi­bi ol­du.


Bu haber 2,041 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,909 µs