En Sıcak Konular

RESUL KURT'TAN AÇIKLAMA

19 Şubat 2015 09:55 tsi
RESUL KURT'TAN AÇIKLAMA YÜZLERCE KONUDA ELEŞTİRİLERİMİZ SONRASINDA GEREKLİ DÜZELTMELER YAPILARAK VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYETLERİ ÖNLENMİŞTİR. BUNA BİR ÇOK MALİ MÜŞAVİR ARKADŞIMIZ DA YAKİNEN ŞAHİTTİR.

DEĞERLİ DOSTLAR,
HER GÜN YAKLAŞIK 2000'DEN FAZLA MAİL, YORUM, SORU ALMAKTA VE BUNLARIN GENELİ İLGİLENDİREN KONULARINI STAR VE DÜNYA GAZETELERİNDEKİ YAZILARIMDA ELE ALMAKTA, 15-20 KİŞİYE DE DOĞRUDAN CEVAP YAZMAKTAYIM. GELEN SORULARDAN HİÇ BİR ZAMAN ÜCRET ALMIYORUM, ALMAYI DA DÜŞÜNMÜYORUM. AMA TAKDİR EDECEĞİNİZ ÜZERE TÜM SORULARI DA YANITLAMA İMKANI VE ZAMANINA SAHİP DEĞİLİM. 
HER ZAMAN AMACIMIZ ÜZÜM YEMEK, HAKSIZ BİR UYGULAMA VARSA ELEŞTİRMEK SURETİYLE DOĞRUSUNU YAPTIRMAKTIR. ASLA KİŞİSEL BİR ELEŞTİRİ YOKTUR. 
AŞAĞIDAKİ LİNKTE YER ALAN "SGK ‘Derdini Marko Paşa’ya anlat’ diyor" BAŞLIKLI YAZIMDA AMACIM YÜZBİNLERCE VELİYİ İLGİLENDİREN OKUL AİLE BİRLİKLERİNİN BEŞ PUANLIK İNDİRİMDEN MAHRUM BIRAKILMASI VE 6 YILDIR YARARLANILAN TUTARLARIN İADE ALINMASIYLA İLGİLİ SGK GENEL YAZISINDAKİ HAKSIZLIĞI ELEŞTİRMEKTİ. 
ANCAK SGK'DAKİ BİR KISIM KİMLER OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLDİĞİMİZ ŞAHISLAR sgk rehberi SİTEDE http://www.sgkrehberi.com/haber/58154/ YAZIMIZI ELEŞTİRMEK SURETİYLE KENDİLERİNİ SAVUNMAKTADIRLAR. 
HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZ BİR ELEŞTİRİDE BULUNMADIM. HİÇ KİMSE ELEŞTİRİLMEYİ İSTEMEZ VE ELEŞTİRENİ DE HOŞ GÖRMEZ. 
ANCAK YAPILAN HAKLI BİR ELEŞTİRİ DE VARSA KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERİR. HİÇ BİR KAMU KURUMU YÖNETİCİLİĞİ KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİLDİR. TÜM KAMU GÖREVLİLERİNİN AMACI HALKA HİZMETİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR.
ELEŞTİRDİĞİM KONULARLA İLGİLİ OLARAK BUGÜNE KADAR YAZILARIMLA İLGİLİ OLARAK SADECE BİR TEK SGK YÖNETİCİSİ TARAFINDAN  3-4 YIL ÖNCE DAVA AÇILMIŞ, ONU DA KENDİLERİ KAYBETMİŞTİR.
ANCAK YÜZLERCE KONUDA ELEŞTİRİLERİMİZ SONRASINDA GEREKLİ DÜZELTMELER YAPILARAK VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYETLERİ ÖNLENMİŞTİR. BUNA BİR ÇOK MALİ MÜŞAVİR ARKADŞIMIZ DA YAKİNEN ŞAHİTTİR.
SAYGILARIMLA

///
STARDA YAZIM

SGK "Derdini Marko Paşa’ya anlat" diyor

http://haber.star.com.tr/yazar/sgk-derdini-marko-pasaya-anlat-diyor/yazi-1000285 

////
SEG REHBERİNE YAZDIĞIM YORUM..
(MUHTEMELEN YAYINLANMAYACAĞINDAN BURAYA ALIYORUM)

http://www.sgkrehberi.com/haber/58154/

Sevgili Salim Kahramanoğlu, 
Dün tesadüfen bir arkadaşımın haber vermesiyle yazınızdan haberdar oldum. 
Keşke sahibi olduğun sitede SGK 'daki kısa arkadaşlarla hakkımda  yazdığın yazının altına imzanı da atabilseydin. Böylece ne kadar yürekli olduğunu tüm Dünyaya göstermiş olurdun. Yazımda eleştirdiğim konular hakkında en küçük bir fikrin olmadığını kıvırırken zorlanmandan anlıyorum.
Bu yazıda bahsi geçen Okul Aile Birlikleri velilerin aralarında topladıkları 5-10 liralarla hademe-temizlikçi paraları ile SGK primlerinin ödemesini yapmaktadır. Yani eleştirirken diyorsunuz ki, ailelerin parasını ödediği bu gariban temizlik çalışanları kamu çalışanlarıdır. Aklınızı seveyim.
Keşke devletimiz okullarda temizlikçi-hademe görevlendirebilseydi, biz de bu konuları tartışabilseydik. Ancak bana her gün 2.000 mail geliyor. Bu konu da en az 200 mail geldi. Konudan muzdarip velilerden -özellikle konuyu bilen mali müşavir velilerden- tepkiler gelmesi nedeniyle bu yazıyı gündeme aldım. 
Eğer en ufak bir vicdanınız olsaydı, bu yazıyı yazmazdınız.


Bu haber 2,778 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    24,187 µs