En Sıcak Konular

Çeyrek altın fiyatları kaç TL oldu?

29 Temmuz 2016 15:12 tsi
Çeyrek altın fiyatları kaç TL oldu? Şu dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 212 lira, Cumhuriyet altını 865 liradan satılıyor.

Çeyrek altın fiyatları kaç TL oldu?

 

Milliyet

 

Altının gram fiyatı, önceki kapanışa göre yatay seyirle 129,4 lira seviyelerinden işlem görüyor. Gram altın, dün en düşük 129 lirayı görmesinin ardından günü 129,4 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı bugün yatay bir seyir izleyerek saat 10.30 itibarıyla 129,4 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 211 lira, Cumhuriyet altını 864 liradan satılıyor. İşte çeyrek altın ve altın fiyatlarındaki gelişmeler...

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Altının onsu ise şu dakikalarda yatay seyirle, 1.335 dolardan alıcı buluyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD Merkez Bankasının (Fed) faizlerde değişiklik yapmamasının ardından altın fiyatlarındaki toparlanmaların kalıcı olamadığını tahmin ettiğini belirterek, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişiminde bulunup piyasalardaki gidişatı bozmamış olsaydı, bugün altının gram fiyatı 120 lira seviyelerinde olabilirdi. Hain FETÖ'ye inat bu hafta kimse altına bir talep göstermedi, aksine herkes fiyatların yüksek olduğunu görünce TL'ye geçmeyi tercih etti." dedi.
Altının ons fiyatının 1.328-1.338 dolar bandında dalgalanabileceğini aktaran Memiş, gram altın fiyatının ise 127,50-129,50 lira aralığında işlem gerçekleştirmesini beklediğini söyledi.


Altının gram fiyatı dengelendi


Gram altın, dün en düşük 128,5 lirayı görmesinin ardından Fed'in faizlerde değişiklik yapmaması sonrası yükselişe geçerek 131 lira sınırına kadar çıktı. 

Altının gram fiyatı, düşüşe geçen dolar kuruna bağlı olarak saat 10.30 itibarıyla 129,9 liradan işlem görüyor. 

Şu dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 212 lira, Cumhuriyet altını 865 liradan satılıyor. 

Altının onsu ise Fed kararları sonrasında dün yüzde 1,48 yükselmesinin ardından bugün yatay bir seyirle 1.340 dolar düzeyinden alıcı buluyor. 

AA Finans Analisti İslam Memiş, piyasalar açısından sürpriz olmayan Fed kararı sonrasında fiyatlarda önemli bir değişiklik görülmediğini belirtti. 

Diğer toplantı sonuçlarında olduğu gibi doların kısa vadede değer kaybettiğini, diğer enstrümanların değer kazandığını anımsatan Memiş, yatırımcıların altınını satmak için fırsat bulduğunu dile getirdi.

Memiş, dolar kurunun yurt içi piyasalarda halen yüksek olduğuna dikkati çekerek, "Biz küresel piyasalarda eylül ayına kadar altına bir talep gelmeyeceğini düşündüğümüz için altının gram fiyatındaki her yükseliş satış fırsatı olabilir diye tahmin ediyoruz. Biz dolar ve altın fiyatlarında düşüş yönünde beklentilerimizi koruyoruz. Bugün altının ons fiyatının 1.330-1.340 dolar aralığında, gram fiyatının ise 128,00-130,50 lira aralığında işlemler gerçekleştirmesini bekliyoruz."


Bu haber 1,679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,842 µs