En Sıcak Konular

DÜNYA değişti

3 Şubat 2014 09:17 tsi
DÜNYA değişti DÜNYA gazetesi olarak, kuruluşundan bu yana ilk kez logo değiştiriyoruz.

DÜNYA değişti

 

Dünya

DÜNYA, değişti çünkü:

KİMLİĞİMİZ DAHA ÇAĞDAŞ...

DÜNYA gazetesi olarak, kuruluşundan bu yana ilk kez logo değiştiriyoruz. Yenilikçiliği gözeten bu radikal değişim esas itibarıyla, DÜNYA’nın günümüz çağdaş ekonomi haberciliğine vurgu yapan modern kimlik anlayışına dayanıyor.

TÜRKİYE’NİN RENGİ KIRMIZI…

Logoda olduğu gibi, gazete tasarımında da kırmızı renk ağırlığı ile DÜNYA’nın ulusal gazete kimliğini daha güçlü şekilde betimliyoruz. Tek ve lider ekonomi gazetesi olarak, Türkiye’de ekonominin yeni rengini tanımlıyoruz.

KONSEPTİMİZ OKUR DOSTU…

Yeni tasarımla biçimlenen birinci sayfamızla, gündeme daha güçlü bir vurgu iddiasını taşıyoruz. Günümüz iş ve ekonomi dünyasının gerektirdiği “hızlı okuma”, “etkin algı” konseptine uygun olarak, tüm sayfaları okur dostu bir anlayışla tasarlıyoruz.

SUNUMUMUZ DAHA RAFİNE…

Her türden haberin sunumunda doğrudan öze odaklanıyoruz. Zaman kısıtını sürekli olarak gözeten haber sunumlarımızı, görsel anlatım araçlarıyla daha kısa sürede daha etkili ve anlaşılır kılmaya olabildiğince özen gösteriyoruz.

İÇERİĞİMİZ DAHA ZENGİN…

Ekonomi ve ekonomiyi ilgilendirdiği ölçüde politik haberlerin sunumunda daha sistematik bir yaklaşım benimsiyoruz. Ekonomide yeni trendler paralelinde “sürdürülebilirlik” teması başta olmak üzere yeni habercilik alanlarına da odaklanıyoruz.

YORUMUMUZ DAHA GÜÇL܅

Değişen dünya ve Türkiye ekonomisini daha doğru okumak, “gerçekte ne oluyor, nasıl oluyor ve neden oluyor” sorularına daha geniş bir perspektiften bakarak daha etkili yanıt vermek amacıyla yazar kadromuzu dünya ölçeğinde kalemlerle zenginleştirdik.

Ekonomi haberciliğinin yeni e-hali…

Yenilenen DÜNYA gazetesi, e-habercilik yüzünü de yeniliyor. Ekonomi haber portalı olarak önemli bir işlev üstlenecek “dunya.com” web sitemiz, kullanıcı dostu ana yüzü, anlık haber ve yorumlarıyla online ekonomi haberciliğinde yeni bir kulvar açıyor. Tabii iş dünyasının ihtiyaç duyduğu objektif ve tarafsız habercilikten asla ödün vermeden…

DÜNYA’nın haberi cebinizde…

Gazeteniz DÜNYA, yeni akıllı cep ve tablet uygulaması ile de ekonomi haberciliğinde yenilikleriyle fark yaratacak… Günlük gazetenize artık, akıllı telefonunuzdan ve masaüstü ya da tablet bilgisayarınızdan kolaylıkla erişebilecek; zaman ve mekan kısıtı olmaksızın dilediğiniz an, dilediğiniz yerden Türkiye ve dünya ekonomisini, DÜNYA’nın yeni e-halinden, çok daha rahat, işlevsel, zengin içerik ayrıcalığı ile izleyebileceksiniz…


Bu haber 2,683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,851 µs