En Sıcak Konular

Cep’te taksite en ‘net’ teklif

11 Şubat 2014 10:23 tsi
Cep’te taksite en ‘net’ teklif 2013’te 321 bin abone kazanan TTNET‘in geliri 3.5 milyar TL oldu. 36 ay taksitle cihaz satıp tahsilatı faturayla yapan TTNET, cep telefonundaki taksit sorununu çözecek.

Cep’te taksite en ‘net’ teklif

 

Milliyet

 

 

2013’te 321 bin abone kazanan TTNET‘in geliri 3.5 milyar TL oldu. 36 ay taksitle cihaz satıp tahsilatı faturayla yapan TTNET, cep telefonundaki taksit sorununu çözecek. Tekno marketlerle işbirliği yolda

Teknoloji ürünleri ve cep telefonunda taksit sınırlandırmasını esnetecek bir uygulama da internet servis sağlayıcı TTNET’ten geldi. TTNET’in Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, teknoloji ürünlerinde kredi kartına taksit sınırlamasının TTNET Ödeme servisleri için fırsat oluşturduğunu belirterek, bu konuda teknoloji marketleriyle işbirliğine hazırlandıklarını söyledi.
TTNET, Antalya’nın zirve noktası olan 2.365 metredeki Tahtalı Dağı’nda, şirketi zirveye ulaştıran 2013 yılı sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Kaya, teknoloji ürünlerindeki taksit kısıtlamasıyla ilgili, “36 aya kadar taksit yapıyoruz. Teknoloji marketleriyle işbirliği planımız da var. Cihaz satışımızı, TTNET faturasına yansıtarak yapıyoruz. Bu imkanı sadece kendi satış kanalımızla sınırlandırmak istemiyoruz. Zincirlerle işbirliği yaparak yaygınlaştıracağız” diye konuştu.

Yurtdışı atağı
Abdullah Orkun Kaya, genişbant, fiber internet, Tivibu abone sayısında rekor kırdıklarını da açıkladı. Dijital servislerde de yüzde 50’nin üzerinde büyüdüklerini belirten Kaya, “Dört hedefimizi de tutturarak, yılı zirvede kapattık” dedi.
2013’te, 321 bin net abone kazanarak, son beş yılın en yüksek abone artışını gerçekleştirdiklerini aktaran Kaya, 2013’te 6 milyon 330 bin aboneye ulaşarak genişbant pazarındaki büyümenin lokomotifi olduklarını vurguladı.
Kaya, katmadeğerli servislerini Türkiye dışına açma planları hakkında da bilgi vererek, “Servislerimizi başka ülkelere de açacağız. Türk dizileri çok ilgi görüyor. Ortadoğu’lu izleyiciler çok ilgi gösteriyor. Bu servisleri de oralara açmak istiyoruz” dedi.


Yerli oyunlardan para almayacak

Oyun platformları Playstore’da da heyecan verici gelişmeler yaşandığını dile getiren TTNET Genel Müdürü Kaya, şunları söyledi: “Grup şirketi Sobee’yi bünyemize kattık. Oyun üzerinde çalışmalar sürüyor. Tamamen yerli yüksek bütçeli oyun üzerinde çalışıyoruz. Bu yaz demosu çıkacak. Playstore’da da gelirlerimiz üçe katlandı. Türkiye’de geliştirilen oyunlara daha fazla yer vermeye çalışıyoruz. Yerli oyun geliştiricilerin oyunlarını da sıfır karla sunacağız. Gelirin tamamı oyun geliştiricilerin olacak.”

TTNET müzik işinde ‘3 milyonu’ devirdi

Abdullah Orkun Kaya, servisleri ve kullanıcı sayıları hakkında da şu bilgileri verdi:
* TTNET Müzik’te aktif üye sayımız 3 milyona yaklaştı. TTNET Müzik’in geliri de yüzde 35 oranında arttı.
* Dijital oyun alanı da hızla büyüyor. Playstore’da gelirlerimiz bu yıl üçe katlandı.
* e-ticaret’te Okacabukaca, TTNET Çarşı, Tivibu Çarşı, Mobilexpress ve TTNET Ödeme ile 2013’te tohumlarını attığımız servisler meyve vermeye başladı.
* Dijital servislerimizden elde ettiğimiz gelir 2013’te yüzde 50’nin üzerinde büyüdü.
* TTNET Kitap’ta da zengin bir içeriğe sahibiz.



Bu haber 1,462 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,859 µs