En Sıcak Konular

Bu yıl hedefimiz 150 mağazaya ulaşmak

28 Şubat 2014 09:56 tsi
Bu yıl hedefimiz 150 mağazaya ulaşmak Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, 2013’ü 100 mağazayla kapattıklarını söyleyerek, bu yıl 50 yeni mağaza açacaklarını belirtti

Bu yıl hedefimiz 150 mağazaya ulaşmak

 

Milliyet

 

 

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, 2013’ü 100 mağazayla kapattıklarını söyleyerek, bu yıl 50 yeni mağaza açacaklarını belirtti

Vatan Bilgisayar tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İş Ortakları Gecesi, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bilişim sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, 2013 yılını değerlendirirken 2014 yılı hedeflerini açıkladı.
Vatan, “GFK verilerine göre 2013 yılında pazar geçtiğimiz yıla göre Vatan Bilgisayar hariç yüzde 22 oranında büyüme gösterirken teknoloji marketler Vatan Bilgisayar hariç yüzde 24 oranında büyüme gösterdi” dedi.

Yüzde 44 büyüme
Vatan Bilgisayar’ın yine GFK verilerinde raporlanan kategoriler bazında sektörün yaklaşık 2 katına denk gelen yüzde 44 oranında büyüme gösterdiğini vurgulayan Vatan, “En yüksek oranlı büyümeyi ise tablette yüzde 277, cep telefonunda yüzde 121, küçük ev aletlerinde yüzde 71 oranlarıyla gerçekleştirdik” diye konuştu.
Vatan, şöyle devam etti: “Rakiplerimizin ortalamasının 15 katı bilgisayar, 10 katı monitör, 6 katı yazıcı, 3 katı notebook ve ikişer katı telefon ve tablet satışımız oldu. 2013 yılında öncelikli hedefimiz 100 mağazaya ulaşmaktı ve yılı bizim için ayrı bir anlamı olan hedefimize ulaşarak kapattık. 2014 yılında da mağaza açmaya devam ediyoruz. Bu yıl 50 yeni mağaza açarak mağazamızın bulunmadığı il ve ilçeleri azaltırken yılı da ciroda birinci olarak tamamlayacağımızı umuyorum.”

9 kategoride ödül
Gecede Vatan Bilgisayar İş Ortakları Ödülleri de sahiplerini buldu. Ödül alan firmalar şöyle: “Destek Bilişim, UPS Kargo, Odeabank, Hewlett Packard, Lenovo, Albim, Apple, Penta Bilgisayar, Samsung.”


 

Swatch Group 2014’te de sağlıklı büyüme bekliyor
Bünyesinde bulunan 20 farklı marka ile saat sektöründe faaliyet gösteren Swatch Group, 2013 yılında 8817 milyon İsviçre Frangı satış gerçekleştirerek yüzde 8.3 oranında büyüdü. Verilen bilgiye göre büyümenin başlıca sebepleri arasında güçlü markalar, geniş dağıtım ve perakende ağı gösteriliyor. Şirketten verilen bilgiler şöyle: “2013’ün ilk yarısında, Cenevre üretimli Harry Winston markası Swatch Group’a katıldı. Kasım sonunda Swatch Group, Orta Doğu’da 360’dan fazla mağazasıyla geniş bir perakende ağına sahip olan Rivoli Yatırım firmasının da kontrolünü aldı. Dört yıldır devam eden güçlü ve dinamik büyüme sonrasında tüm İsviçre Saat Endüstrisi gibi Swatch Group’un da 2014 yılında sağlıklı bir şekilde büyüme göstereceği bekleniyor.”

 

AÇILIŞ
H&M’den amiral mağaza
H&M, amiral mağazasını açmakiçin imzayı attı. H&M Flagship mağazası İstanbul’un en popüler alışveriş caddesi olan Bağdat Caddesi’nde sohbaharda açılacak.

Kazakistan’da büyüyor
Dünyanın 66 ülkesinde 444’ü aşkın satış noktası bulunan, bebek, çocuk ve gençlere yönelik ürünler tasarlayan Çilek, Kazakistan’ın başkenti Astana’da 5. satış noktasını açtı.

Yeni sezon başlıyor
Vialand, 1 Nisan’da yeni sezona merhaba diyecek. www.vialand.com adresinden bilet alanlar, haziran sonuna kadar 65 TL yerine 29 TL’den başlayan fiyatlarla Tema Park imkanlarından faydalanacak.


Bu haber 1,558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,255 µs