En Sıcak Konular

Havalar nasıl olacak?

10 Mart 2014 10:05 tsi
Havalar nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 4 ila 8 derece azalacak.

Havalar nasıl olacak?

Sabah Gazetesi
   
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 4 ila 8 derece azalacak.
Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Amasya, Çorum, Çankırı, Şırnak ve Hakkari ile bu akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, İstanbul, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Edirne, Kırklareli, Bursa ve Bilecik'in yüksek kesimleri ile bu gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu ile zamanla Batı Karadeniz kıyıları ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Amasya, Çorum, Çankırı, Şırnak ve Hakkari, bu akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, İstanbul, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji, rüzgarın Marmara, Kuzey Ege kıyıları, zamanla Batı Karadeniz kıyılarında kuzeydoğu, İç Anadolu'nun doğusunda güneyli, zamanla kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesini beklediğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. (7)

ANKARA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (9)

İZMİR: Parçalı çok bulutlu. (13)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(19)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. (18)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(9)

ERZURUM: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. (11)

DİYARBAKIR: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek.(16)

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Edirne ile Kırklareli, Bursa ve Bilecik'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olmak üzere, bu akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, İstanbul, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı çok bulutlu, İzmir, Aydın ve Muğla kıyıları dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kırıkkale Çankırı, Yozgat, Nevşehir, Kayseri, Niğde ve Kırşehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu,öğle saatlerinden itibaren batısında kuvvetli olmak üzere aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların genellikle yağmur ve sağanak gece saatlerinden itibaren iç kesimlerinin yükseklerinde karla karaışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın kıyılarda kuzey ve doğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çorum ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazartesi) Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugünn (Pazartesi)bölge genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



Bu haber 1,191 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,525 µs