En Sıcak Konular

Cazip enerji müjdesi!

25 Mart 2014 10:09 tsi
Cazip enerji müjdesi! CazipEnerji.com’da en cazip elektrik tarifelerini karşılaştırıp, hemen tedarikçinizi değiştirebilirsiniz.

Cazip enerji müjdesi!

 

HaberTürk

 

CazipEnerji.com’da en cazip elektrik tarifelerini karşılaştırıp, hemen tedarikçinizi değiştirebilirsiniz.
  
Tüketicilerin elektrik tedarikçilerini değiştirebilmelerinin serbestleşmesiyle birlikte tedarikçi şirketler, indirimli elektrik fırsatları sunmaya başladı. CazipEnerji.com'la aylık 135TL ve üzeri elektrik faturası olan herkes farklı tedarikçilerin tarifelerini anında karşılaştırır, en cazip tedarikçiye internetten kolayca geçiş yapabilir ve %29'a varan indirimlerle elektrik kullanmaya hemen başlayabilir.

Tüketicilerin, farklı tedarikçilerin cazip tekliflerini karşılaştırabilmeleri için CazipEnerji.com'a girdikten sonra il, abone grubu seçimlerini yapmaları ve mevcut elektrik tüketim bilgilerini girmeleri yeterli. Tüketicilerin girmiş olduğu tüketim bilgilerine göre sistem tarafından "kişiye özel" teklifler hazırlanıyor ve bu tekliflerin tüm şartları ve de her teklif için bir yılda edilecek toplam tasarruf tutarı net olarak aktarılıyor. Tüketiciler bu teklifler arasından en cazip olduğunu düşündükleri tarifeyi seçiyor ve tedarikçi değiştirebilmeleri için gerekli olan bilgileri giriyor. Sonrasında da yeni tedarikçileri ile yapacakları sözleşme hemen karşılarına çıkıyor. Tüketiciler bu sözleşmeyi inceliyor ve ardından sözleşmenin bir kopyası imza için randevu ile tüketicinin adresine gönderiliyor. Üstelik CazipEnerji.com'la tedarikçisini değiştirenlerden hiçbir işlem ya da abonelik ücreti alınmıyor.

CazipEnerji.com'un tedarikçi değiştirmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırdığını söyleyen tüketiciler, memnuniyetlerini şu şekilde dile getiriyorlar: "Yıllardır abonesi olduğum şirketten elektrik aldığımda hep onların belirlediği şartlara uymak zorundaydım. Fiyatları da, koşulları da onlar belirlerdi. Artık CazipEnerji.com sayesinde devletin bana verdiği hakkı rahatça kullanıyorum ve hangi şirketten hangi şartlarda elektrik kullanacağıma kendim karar veriyorum. CazipEnerji.com'da teklifleri karşılaştıp istediğim tedarikçiyi seçiyorum. Sözleşme sistemde benimle paylaşılıyor, ben sözleşmeyi incelerken imzalamam için bir kopyasını adresime gönderiyor, kapımda imzamı alıyorlar. Yasal olarak tedrikçi değiştirmek serbestleşti ama CazipEnerji.com sayesinde tedarikçiler ayağımıza geldi. Tedarikçi değiştirip tasarruf etmenin bu kadar kolay olacağını asla tahmin etmezdim." 


İŞYERLERİNE CAZİP KAMPANYALAR
CazipEnerji.com ile Türkiye'de ilk defa internetten tedarikçilerin tekliflerini karşılaştırıp tedarikçi değiştirmek mümkün hale geldi. Aylık 135 TL'nin üzerinde faturası olan tüm tüketiciler bu hizmetten ücretsiz faydalanırken, işyerleri CazipEnerji.com'a özel avantajlı kampanyalardan yararlanabiliyor. Cep telefonu numaranızı taşır gibi; hemen elektrik tedarikçinizi CazipEnerji.com'la değiştirin, cazip elektrik fırsatlarını kaçırmayın!


Bu haber 1,500 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,363 µs