En Sıcak Konular

Yurtta hava durumu

10 Eylül 2014 12:06 tsi
Yurtta hava durumu Türkiye'de yağışlar bölge bölge sürüyor.

Yurtta hava durumu 

 

 

Ntv 

 

Türkiye'de yağışlar bölge bölge sürüyor. Çarşamba da orta ve güney kesimler ile birlikte Doğu Karadeniz'de sağanak geçişleri görülecek. Haftanın geri kalanında sıcaklıklar 2-3 derece artacak ama geceler artık daha serin.

İstanbul parçalı bulutlu, sıcaklık 27 derece. Poyraz hafta içi orta sertlikte, hafta sonu ise daha kuvvetli esecek. Ankara'da öğleden sonra ve akşam sağanak geçişleri görülecek, sıcaklık 27 derece. İzmir az bulutlu, sıcaklık yeniden 30 derece. Bursa parçalı bulutlu, 28 derece. Adana ise yine bulutlu ve kısa süre yağmur olasılığı var.

Marmara haftanın geri kalanını yağışsız, az bulutlu bir havada geçirecek. Poyraz Kocaeli-Sakarya arasında sert esecek. Diğer kentlerde ise zayıf esiyor. Gündüz sıcaklığı 26-30 derece, geceler ise artık serin olacak. Sıcaklık, 15-17 derecelere indi. 

İç Anadolu genelinde özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak geçişleri etkili olacak. Sıcaklık, 27-28 derecelerde seyrediyor. 

Ege sahillerinde güneş görülse de Kütahya, Afyon, Uşak, Denizli arasında ani sağanaklar görülecek. Sıcaklık 30 derece ve altında seyrediyor. Rüzgar Kuzey Ege’de zayıf, sadece Bodrum-Datça arasında sert esiyor.

Akdeniz'de Antalya ve Mersin'in iç kesimleri, Karaman boyunca ve Kuzey Kıbrıs'ta sağanak yağmur etkili oluyor. Antalya 31 derece. Güneydoğu'da sıcaklık, mevsim ortalamasında, 33-34 derecelerde seyrediyor. Gökyüzü az bulutlu. 

Doğu Anadolu lodosun etkisinde olduğundan sıcaklıklar hala yüksek değerlerde olacak. Erzurum 27, Malatya 35 derece. Erzurum tarafı da biraz bulutlanacak. 

Karadeniz'in batı ve orta kesimlerinde yağışlar kesiliyor. Hava parçalı bulutlu olacak. Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin boyunca ise sağanak yağmurlar sürecek. Sıcaklık Bolu'da 25, Trabzon ve Samsun'da 26 derece. Rüzgar, Zonguldak-Bartın arasında kuvvetli esecek.


Bu haber 1,269 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,063 µs