En Sıcak Konular

Yurtta hava durumu

15 Eylül 2014 11:43 tsi
Yurtta hava durumu Bu hafta daha fazla kentte yağmur var.

Yurtta hava durumu

 

 

Ntv 

 

Bu hafta daha fazla kentte yağmur var. Çarşamba günü gelecek yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da sonbahar değerlerine doğru gerileyecek. Yağmurlar hafta ortası daha kuvvetli yağacak.

İstanbul yeni haftaya da bulutlu ve yer yer yağmurlarla başlıyor, sıcaklık 26 derece. Salı-Çarşamba ve Perşembe de sağanaklar sürecek. Ankara bulutlu, kuzeydeki ilçelerde yağmur var, Salı-Çarşamba merkeze de yağacak, sıcaklık 28 derece. İzmir parçalı bulutlu, 29 derece. Bursa ve Adana yağmurlu.

Marmara'da bu hafta neredeyse her gün yağış var. Poyraz kuvvetli esecek. Çarşamba günü gelecek yağmurlar hem daha kuvvetli, hem de hava daha fazla serinleyecek. Sıcaklık 27 derecelerden 23-24'lere inecek. 

İç Anadolu'da hava çoğunlukla bulutlu, sıcaklık 26-28 derece. Eskişehir, Konya, Niğde, Çankırı ve Yozgat'ın bazı ilçelerinde yağmur var. Çarşamba ve Perşembe ise yağışlar ise bölgenin her yerinde görülecek. 

Ege parçalı bulutlu ve sıcak, Muğla 31, Denizli 32 derece. Sadece Afyon, Kütahya çevrelerinde yine akşama doğru yağmur görülecek. Hafta ortası Ege'nin de genelinde de yağış var.

Akdeniz Bölgesi Eylül ayını bol yağışlı geçiriyor. Isparta, Antalya, Mersin, Hatay ve Kahramanmaraş boyunca bu hafta da yağış görülecek. Yağışlar Kuzey Kıbrıs'ta da etkili oluyor. Güneydoğu'da sıcaklıklar artık 33 derece ve altına geriledi, Gaziantep tarafında bu 2 gün kısa süreli yağışlar olabilir.

Doğu Anadolu'da Erzurum, Kars, Ağrı arasında yağış var. Bölgenin güneyinde hava daha açık, sıcaklıklar Erzurum'da 24, Malatya'da 33 dereceyle hala mevsim ortalamasının 4 derece üzerinde.
Karadeniz'de Pazartesi yağmur Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük arasında kuvvetli yağabilir. Rize-Artvin dolaylarında ise orta kuvvette yağmurlar sürüyor. Çarşamba günü Kırım üzerinden esecek rüzgarlar havayı daha fazla serinletecek.


Bu haber 1,299 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,151 µs