En Sıcak Konular

İstanbul karanlıkta kalacak!

20 Eylül 2014 10:03 tsi
İstanbul karanlıkta kalacak! İstanbul'da yarın ve 22 Eylül'de bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

İstanbul karanlıkta kalacak!

 

 

Dünya

 

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yarın ve pazartesi günü olmak üzere bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak. 

İstanbul'da yarın ve 22 Eylül'de bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.  

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın Büyükçekmece'de 07.00-14.00 saatleri arasında Ahmediye Mahallesi, Çatalca ilçesi Muratbey ve Bahsayiş mahalleleri, serbest bölge, 10.00-18.00 saatleri arasında Tepecik Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi, Bülbüloğlu Sanayi Sitesi, 09.00-12.00 saatleri arasında Mimar Sinan Merkez Mahallesi, E-5 Karayolları, 12.00-15.00 saatleri arasında Mimar Sinan Merkez Mahallesi, Merkez Camisi civarı, 15.00-18.00 saatleri arasında Mimar Sinan Merkez Mahallesi, eski Silivri Caddesi, Sultanmurat Caddesi elektrik alamayacak.  

Fatih'te yarın 08.30-18.00 saatleri arasında Taya Hatun, Kemalettin, Binbirdirek, Balabanağa, Süleymaniye, Beyazıt, Molla Fenari, Mimar Hayrettin, Emin Sinan, Küçük Ayasofya, Akşemsettin, İskender Paşa, Hoca Gıyaseddin, Mesih Paşa, Muhsine Hatun, Kemal Paşa, Nişanca, Saraç İshak, Şehsuvarbey, Mimar Hayrettin, Molla Hüsrev ve Kalenderhane mahalleleri ile civarları, Beşiktaş'ta 09.00-19.00 saatleri arasında 4. Levent Deniz Subay Lojmanları, Şişli'de 09.00-13.30 saatleri arasında Esentepe Mahallesi, Keskin Kalem, Hikaye, Matbuat, Sağlam Fikir, Yazarlar ve Haberler Sokak ile civarlarında kesinti uygulanacak.  

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nden yapılan açıklamaya göre 22 Eylül'de, Tuzla'da 03.00-04.00 saatleri arasında Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi ve Emin Teknik, Kartal'da 09.00-17.00 saatleri arasında Hürriyet Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, Gökhan, Çelik, Ercan, Hülya ve Lale sokaklar, Beykoz'da 09.00-10.00 ile 16.00-17.00 saatleri arasında 3. Köprü Viyadük Mahmut Şevket Paşa, Ali Bahadır, Riva, Paşamandıra ve Öğümce mahalleleri, 09.00-17.00 saatleri arasında 3. Köprü Viyadük Ali Bahadır Mahallesi, Yeşilyurt mevkii, At Çiftliği ve İçtaş köprü şantiyesi, Şile'de 09.00-17.00 saatleri arasında Davutlu, Gökmaslı, İhsanoğlu, Edeyli, Embeyler, Çataklı, Soğullu, İsaköy, Koltu, Bozahlat ve Kılıçlar köylerine elektrik verilemeyecek. 


Bu haber 1,171 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,995 µs