En Sıcak Konular

İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı!

9 Nisan 2015 09:56 tsi
İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! İstanbul ve Marmara'nın doğusunda kuvvetli poyraz fırtınası ile sürekli yağış uyarısında bulunuldu.

İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı!

 

 

Star

 

İstanbul ve Marmara'nın doğusunda kuvvetli poyraz fırtınası ile sürekli yağış uyarısında bulunuldu. 

Kütahya'da da devam eden kar yağışı Cuma öğleden sonraya kadar sürecek. Bolu'da ise kar yağışı hayatı ve trafiği olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Marmara'nın doğusunda kuvvetli poyraz fırtınası ve sürekli yağışlar için vatandaşların dikkatli olması konusunda uyardı. Meteoroloji'ye göre Marmara'ya 25-50 milimetre arasında yağış düşmesi beklenirken, kuvvetli poyraz hayatı olumsuz yönde etkileyebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da yarın sabah saatlerinde başlayacak yağışın, geceye kadar aralıksız ve kuvvetli poyraz fırtınasıyla devam etmesi, metrekareye 25-50 milimetre arasında yağış düşmesi bekleniyor.

Fırtına ve sürekli yağmurun meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BOLU'DA KAR YAĞIŞI

D-100 karayolu ve TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde dün başlayan kar yağışı sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Kar kalınlığı Seymenler, Karanlıkdere ve Bakacak bölgelerinde 30 santimetreye ulaştı. Kış lastiği uygulamasının 1 Nisan'da sona ermesi nedeniyle araçlarında bu lastiklerden bulunmayan sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı.

Bölgede Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Trafik ekipleri ise Bolu Dağı güzergahını kullanacak sürücüleri uyardı.

AFYON-ANTALYA YOLU TRAFİĞE AÇILDI

Dün akşam saatlerinde etkili olan ve şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle Afyonkarahisar-Antalya karayolunun Antalya’ya gidiş istikameti ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Afyonkarahisar-Antalya karayolu, ekiplerin çalışmaları sonucu yeniden trafiğe açıldı.

CUMA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ SÜRECEK

Kütahya'da da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yağışın gece boyu devam etmesi bekleniyor. Kuzey rüzgarlarının da eşlik etmesi beklenen edilen kar yağışının, cuma öğlen saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor. Yörede hava sıcaklığı bu gece sıfırın altında 2 derece, perşembe ve cuma günü ise 3 derece tahmin ediliyor.


Bu haber 1,083 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,695 µs