En Sıcak Konular

Eskihisar-Topçular feribotuna indirim geldi

5 Ocak 2016 17:20 tsi
Eskihisar-Topçular feribotuna indirim geldi İDO, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında 4 Ocak-31 Mart tarihleri arasında tarifelerini indirimli olarak satışa sunacak.

Eskihisar-Topçular feribotuna indirim geldi

 

 

TımeTürk

 

İDO, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında 4 Ocak-31 Mart tarihleri arasında tarifelerini indirimli olarak satışa sunacak.

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden yapılan açıklamaya göre, kış kampanyası kapsamında, Eskihisar-Topçular hattında otomobil ve otomobil ruhsatlı binek araçların tek yönlü geçişleri 60'tan 50, gidiş-dönüş geçiş ücretleri ise 110'dan 90 liraya indirildi.

ÇİFT YÖNLÜ GEÇİŞ 190 LİRAYA DÜŞTÜ

Kamyon ve otobüsler için de yeni fiyatların sunulduğu kampanya kapsamında, üç aks ve üzeri kamyonlarla, iki aks otobüslerin tek yönlü geçiş fiyatı 115'ten 105, gidiş-dönüş geçiş ücretleri ise 220'den 190 liraya düşürüldü. Açıklamada, kış tarifesi kapsamında uygulanacak fiyatlara ilişkin şu bilgiler verildi:

"Üç aks otobüs ve tırlarda tek yöne geçiş ücreti 130'dan 115, gidiş-dönüş geçiş ücreti 245'ten 210 liraya indirildi. Yine ağır vasıtalar arasında dorseli çekiciler, dört aks otobüsler ve tırlar için yeni fiyatlar da tek geçişlerde 190'dan 170, gidiş-dönüş geçişlerde ise 360'tan 300 liraya düştü. Kamyonet ruhsatlı minivanlar için tek geçiş 65'ten 60, gidiş-dönüş geçiş fiyatı 120'den 100, cip, arazi taşıtı, minibüs, midibüs ve 4 bin kilogramın üstü kamyonetler için tek geçiş fiyatı 70'den 65, gidiş-dönüş fiyatı 130'dan 110 liraya çekildi. Motosikletler için tek yönlü geçiş fiyatı 13'ten 12, gidiş-dönüş fiyatı ise 24'ten 20 liraya indirildi."

Açıklamada, 4 bin kilogram altında ve üstünde olan kamyonlarla, 21 ve üzeri yolcu taşıyan midibüsler için tek geçiş fiyatı değişmezken, gidiş-dönüş geçiş ücretlerinin 150 lira olarak belirlendiği kaydedildi.


Bu haber 1,359 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,757 µs