En Sıcak Konular

Sağanak yağışa dikkat!

19 Mart 2016 11:07 tsi
Sağanak yağışa dikkat! Bugün tüm bölgelerde aralıklarla sağanak yağış beklenirken, yağışların Muğla ve Antalya'da çok kuvvetli olacağı bildirildi.

Sağanak yağışa dikkat!

 

Dünya 

 

Bugün tüm bölgelerde aralıklarla sağanak yağış beklenirken, yağışların Muğla ve Antalya'da çok kuvvetli olacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı güneybatı kesimlerde 3-6 derece azalacak. Muğla ile Antalya merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış görülecek.

Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tekirdağ, Sakarya, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yağış görülecek.

Yağışlar, genellikle yağmur ve sağanak, güneybatı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. 

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Rüzgar Güney Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli esecek. Vatandaşlara soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

Bazı illerde hava durumu

Ankara: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu. (10)

İstanbul: Parçalı çok bulutlu, yer yer yağmur ve sağanak yağışlı. (14)

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(16)

Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri, akşam saatlerinde il geneli sağanak yağışlı. (19)

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. (15)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı.(14)

Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (5)

Diyarbakır: Az bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı.(15) 

Bölgelerde hava durumu

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi ve doğusu ile Tekirdağ çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin batı kesimleri ile Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir çevreleri, öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Kayseri ve Sivas çevreleri karla karışık yağmurlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ve Düzce çevreleri, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli hafif yağmurlu, gece saatlerinde bölgenin iç kesimleri karla karışık yağmurlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri karla karışık yağmur, yüksekleri yer yer kar yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Malatya çevreleri, zamanla bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri ile Muş, Bitlis ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Adıyaman çevreleri, zamanla bölge geneli sağanak yağışlı geçecek.


Bu haber 1,337 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,083 µs