En Sıcak Konular

Ant Yapı, Bodrum’a 300 milyon euroluk projeyle girdi

30 Nisan 2019 08:14 tsi
Ant Yapı, Bodrum’a 300 milyon euroluk projeyle girdi Yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeyi hayata geçiren Ant Yapı, Bodrum’a 300 milyon euroluk projeyle geldi. 3 etaplı projenin 162 konutluk etabı gelecek yıl teslim edilecek.

Ant Yapı, Bodrum’a 300 milyon euroluk projeyle girdi

DÜNYA 

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeyi hayata geçiren Ant Yapı, Bodrum’a 300 milyon euroluk projeyle geldi. 3 etaplı projenin 162 konutluk etabı gelecek yıl teslim edilecek.

Yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, Bodrum’a 300 milyon euroluk Anthaven projesiyle geldi. Bodrum Aspat’ta gerçekleştirilen ve içinde kanallı evler, villalar ve bir otelin yer alacağı lüks konut projesi üç etaptan oluşuyor. Yapımı devam eden projenin 162 konutluk ilk etabının Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor. Tamamı bittiğinde 600 konutluk bir projeye dönüşecek olan Anthaven’de metrekare fiyatları 2800 ila 2900 euro arasında değişiyor. Yüzde 30’u satılmış durumda olan projede 1+1’den 4+1’e 68 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen evler yer alıyor. Birinci etapta; 21 bin metrekare konut, 4 bin metrekare ticari alan, 10 bin metrekare otel ve spa alanı bulunuyor. Anthaven projesinin ilk etabının yatırım değeri ise 100 milyon euro.

3 bin yeni ağaç dikecek

Anthaven projesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, projemizin hayata geçtiği Aspat’ın Bodrum yarımadasının en güneyinde, Kos adasının karşısında yer alan bir liman olduğunu belirtti. Anthaven’in Bodrum’daki ilk projeleri ve sahip olduğu özellikleriyle de aynı zamanda Bodrum’un ilk ve tek konsept projesi olduğunu ifade eden Okay, “Biz burada yalnızca yaz ayları için değil 12 ay yaşamın sürdürülmesi hedefiyle limandan otele, çarşıdan restoranlara, özel limanından plajına kadar yaşanabilecek özel bir projeyi hayata geçirdik” dedi.

İlk olarak geçen yıl satışa çıkardıkları projenin ilk etabında yüzde 50 satış oranına eriştiklerini anlatan Okay, tüm projedeki satışların ise yüzde 30’a yaklaştığını belirtti. Aspat Kalesi’nin eteklerine kurulan Anthaven projesinin aynı zamanda heykeltraşların yaptığı heykellerinin sergilendiği bir açık hava müzesine sahip olduğunu aktaran Okay, “Projeyi yaparken çevreye karşı hassas davrandık. Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan projemizde 3 bin yeni ağaç dikilecek. Bu ağaçlar çevredeki floryaya uygun selvi ve zeytin ağaçları olacak. Bunun yanı sıra çevredeki mera alanlarına da 60 bin ağaç dikeceğiz” bilgisini verdi.

Radisson Collection Oteli de ilk kez Bodrum’a geliyor

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection’ın 2020 yılsonunda Anthaven’de faaliyete geçmesi hedefleniyor. Otel aynı zamanda Radisson Group’un Türkiye’deki ilk premium oteli olma özelliğini taşıyacak. 80 odası ve toplam 1.250 metrekare alana sahip bir spa merkezi bulunacak otelde ayrıca; açık-kapalı yüzme havuzları, teras bar, fitness salonları, toplantı odaları ve lounge alanları da yer alacak.


Bu haber 966 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,613 µs