En Sıcak Konular

Kıta; ihracatçıya Almanya’da bir günde şube açıyor

30 Nisan 2019 08:16 tsi
Kıta; ihracatçıya Almanya’da bir günde şube açıyor Almanya dışında Kazakistan ve Rusya’da da şubeleri bulunan şirket, yükü 1 günde Avrupalı alıcıya ulaştırıyor.

Kıta; ihracatçıya Almanya’da bir günde şube açıyor

DÜNYA 

Almanya dışında Kazakistan ve Rusya’da da şubeleri bulunan şirket, yükü 1 günde Avrupalı alıcıya ulaştırıyor.

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Kıta Logistics, Almanya’daki şube ve depolarında bir gün gibi kısa bir sürede Türk ihracatçıların alt kiracı olarak şube açmalarını sağlıyor. Böylece hem Türk ihracatçısının mallarını Almanya’da Avrupalı tüketiciye ertesi gün ulaştıracak şekilde depoluyor hem de kapı teslim sevkiyat gerçekleştiriyor.

Kıta Lojistik Almanya Genel Müdürü Okyay Öztugran, Türk ihracatçısına hız ve maliyet avantajı sunarak onların rekabet güçlerini artırdıklarına vurgu yaparak, “Frankfurt’a 60 km mesafedeki ofis ve depolarımızda Türk ihracatçılarına bizim adresimizde şirket kurma imkanı sağlıyoruz. Şirket kurulumu için gerekirse avukat ve noter organizasyonu ve kuruluş formalitelerinde destek oluyor, ayrıca depomuzda numune ve daha kapsamlı sevkiyata hazır ürünlerin stokunu tutuyoruz. Avrupa içinde satış gerçekleştiğinde mal faturası da dahil olmak üzere, sipariş, evrak hazırlama ve kapı teslim imkanı sağlıyoruz” dedi.

İhracatçı firmalarımıza AB’nin kapısını açıyoruz

Kıta’nın tüm bunlara ek olarak gerektiğinde iade ürünlerin müşterilerden toplanması, ürünlerin kontrolü, depolanması ve mahrece iade işlemlerini de Almanya’daki depolarında kolaylıkla gerçekleştirebildiğine dikkat çeken Öztugran, “Müşterilerinize isterseniz sayemizde Almanya’ya ait bir telefon hattını iletişim bilgisi olarak verebilir, bizim personelimizin siparişlerinizle ilgili her türlü müşteri hizmetini sizin adınıza üstelik Almanca konuşarak verebiliyoruz. Üstelik aylık muhasebe kayıtları ve idari işlemlerinizi de sizin adınıza anlaşmalı mali müşavirimiz ile sağlayıp full hizmet almanızı sağlıyoruz. Böylece Türk ihracatçılar personel bulundurmaya gerek kalmadan hem Almanya’da şirket sahibi oluyor, hem de ürünlerini satış yaptıkları günün bir gün sonrasında müşterilerinin kapısına teslim edecek şekilde stoklayabiliyorlar. Hızlı teslimat ve AB’ye zaten gümrüklenmiş olarak giren malzeme sevkiyatı, ihracatçımızın satış imkanlarını çok daha yukarı çekecek ve firmalarımıza AB’nin kapılarını daha da aralamış olacak. Turquality Marka Teşvik Sistemi’ne dahil kurumsal bir yapıya sahip olan Kıta Lojistik, Türk ihracatının gelişmesi ve Türk markalarının Avrupa’da daha da yaygın ve bilinir olması için elinden geleni her zaman yapmaya gayret edecek” diye konuştu.

Kazakistan ve Rusya’da da ofisi var

1995 yılında kurulan Kıta Ulaştırma Hizmetleri, hava, deniz, demiryolu, karayolu taşımacılığının yanı sıra depolama, tedarik zinciri yönetimi gibi tüm lojistik hizmetleri bünyesinde barındırıyor. İstanbul ve İzmir’de ofisleri bulunan şirket, 250’yi aşkın personeliyle yurtiçi ve yurtdışında hizmet veriyor. Kıta’nın Almanya dışında Kazakistan ve Rusya’da da kendi şubeleri bulunuyor. Aralarında Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler gibi ülkelerin bulunduğu dünya üzerinde 100’den fazla ülkede, kendi filosuyla 450 noktada hizmet veren Kıta, teknoloji odaklı yaklaşımıyla müşterilerine entegre lojistik hizmeti sunuyor.


Bu haber 1,849 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.








    BİZE ULAŞIN: info@resulkurt.com
    TWİTTER/resulkurt34

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,798 µs